Shazam!, lider de box office pentru al doilea weekend consecutiv

de Cinemagia în 17 Apr 2019
Shazam va testa limitele abilităților sale cu naivitatea și bucuria unui copil

Shazam! a fost cel mai vizionat film al weekendului în România, după ce la debut era - de asemenea - cel mai popular film. Shazam a avut încasări în valoare de 624.673 lei, generaţi de cei 26.650 spectatori, care au ales să vizioneze filmul în cel de-al doilea weekend înregistrat de film pe marile ecrane. 41.832 de români au văzut filmul în weekendul de debut. 

În perioada 12-14 aprilie, preferințele românilor în materie de cinema au situat flmul Hellboy pe locul doi în box office, cu 21.905 spectatori, comedia Little/Șefa a intrat la apă pe locul trei, cu 20.950, urmate de Dumbo, Pet Sematary și animația Missing Link.

Cel mai nou supererou din universul DC Comics, Shazam are un suflet de copil într-un corp superdotat. Povestea filmului porneşte de la ideea că toţi avem puteri nebănuite de supererou, însă e nevoie doar de puțină magie pentru a fi scoase la suprafață.

Filmul rulează din 5 aprilie pe marile ecrane din toată ţara, în formatele IMAX 3D, 3D şi 4DX

Billy Batson, de exemplu, nu trebuie decât să spună „SHAZAM!” astfel încât, dintr-un adolescent isteț de 14 ani să devină un ditamai supereroul, grație atingerii magice a unui vrăjitor.  Shazam profită de puterile sale exact așa cum ar face orice adolescent: se distrează folosindu-le! Poate zbura? Poate vedea prin pereți? Poate produce fulgere cu mâinile? Poate sări peste teste? Shazam va testa limitele abilităților sale cu naivitatea și bucuria unui copil. Însă va trebui să învețe rapid să își stăpânească puterile pentru a face față confruntării cu forțele distrugătoare ale dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

Ancorat în universul DC, însă cu un umor aparte şi un ton care îl face ideal pentru mersul la cinema alături de întreaga familie, scenariul filmului Shazam! este scris de Henry Gayden şi Darren Lemke, având la bază personaje din universul DC. Personajul Shazam a fost creat de Bill Parker şi C.C. Beck. Jeffrey Chernov, Christopher Godsick, Walter Hamada, Geoff Johns, Adam Schlagman, Richard Brener, Dave Neustadter, Dany Garcia, Hiram Garcia semnează genericul în calitate de producători executivi.

Echipa creativă a lui Sandberg îl include pe directorul de imagine al filmului "Annabelle: Creation", Maxime Alexandre, precum şi pe production designer-ul Jennifer Spence, editorul de montaj Michel Aller şi costumele Leah Butler.  Muzica este semnată de Benjamin Wallfisch (Blade Runner 2049, IT,Annabelle: Creation).

O producție New Line Cinema, cea mai nouă aventură din Universul DC Comics, „Shazam!" aduce povestea de început a unui super erou atipic și simpatic.

Exploreaza subiecte similare:

Shazam!, Hellboy, Missing Link, Dumbo, Little

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells