Sharon Stone va juca într-un film Marvel

de Cristina Grigore în 9 Mai 2016
Nu este prima apariţie a starului într-un film cu supereroi

A obţine un rol într-un film de buget mare la Hollywood nu este un lucru uşor pentru actorii în vârstă, chiar şi pentru cei foarte cunoscuţi. Însă, cum nu toate personajele ce apar în astfel de filme au puteri ieşite din comun, ori beneficiază de atuurile tinereţii, vechile staruri sunt invitate să decoreze atractiv, genericul. Este şi cazul lui Sharon Stone (58 de ani), care a dezvăluit în ultima ediţie a emisiunii CBS, The Late Late Show with Jimmy Corden, că va juca într-un film Marvel.

„Voi avea o scurtă apariţie într-un film Marvel, nu pot spune care, pentru că, se ştie, e vorba e contractul de confidenţialitate pe care îl semnezi”, a spus actriţa fără să dea vreun indiciu legat de partitura în cauză. Unele publicaţii de profil au speculat însă o posibilă reuniune între Stone şi partenerul său din Basic Instinct, Michael Douglas, în viitorul film Ant-Man (în care Douglas a avut rolul lui Hank Pym.
Stone nu este la primul rol într-un film cu supereroi. În 2004 a interpretat-o pe Lauren Hedare, antagonista din

Catwoman, conducătoarea unei afaceri uriaşe cu produse cosmetice, cu un trecut întunecat şi mijloace murdare de a-şi apăra averea şi reputaţia.

Exploreaza subiecte similare:

Sharon Stone, actor, Michael Douglas, Ant-Man and the Wasp, Catwoman

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells