Shannon Doherty, diagnosticată târziu cu cancer, din neglijența managerilor care nu i-au plătit asigurarea

de Gloria Sauciuc în 11 Dec 2016
Soţul lui Shannon Doherty i-a dat în judecată pe foştii manageri ai actriţei legat de cazul de cancer al acesteia

Kurt Iswarienko, soţul actriţei Shannen Doherty, îi dă în judecată pe foştii manageri ai acesteia pe motiv că nu i-au achitat rata la asigurarea de sănătate pe 2014, lucru care a lăsat-o fără asigurare medicală şi, deci, fără tratamentul necesar pentru cancerul la sân.

Conform documentelor obţinute de către publicaţia People, Iswarienko a deschis dosarul împotriva firmei Tanner Mainstain Glynn & Johnson, susţinând că boala actriţei le-a dăunat vieţii de cuplu. Dosarul susţine că actriţa a primit târziu diagnosticul de cancer la sân, tocmai pentru că neplata primei pentru 2014 i-a anulat poliţa pentru un an întreg. Iar după ce fosta actriţă din serialul Beverly Hills şi-a recăpătat drepturile de asigurat a suferit „tratamente invazive inclusiv mastectomie, chemoterapie şi radiaţii".

În dosarul deschis, Iswarienko, soţul lui Doherty din 2011, susţine că a suferit pierderi a „afecţiunii, griji, iubirii, consolării, prezenţei, suportului moral, ale relaţiilor sexuale şi ale altor elemente ale vieţii de cuplu" ceea ce a rezultat în „durere, suferinţă psihică şi emoţională, şi grijă”. Tanner Mainstain Glynn & Johnson nu a răspuns imediat la întrebările jurnaliştilor.

Noul proces vine pe urmele unei înţelegeri de plată cu foştii manageri din august. Atunci, actriţa susţinea că „a descoperit că are un cancer de sân metastatic invaziv la cel puţin un nod limfatic" şi că, de asemenea, „cancerul s-a extins în anul 2014, atunci când actriţa nu era asigurată". Suma la care actriţa şi foştii angajatori s-au înţeles a fost una confidenţială.

Actriţa, aflată sub tratament, a dat dovadă de transparenţă, publicând poze şi gânduri optimiste pe mediile de socializare. De asemenea, l-a lăudat pe „soţul ei cel puternic" pentru a fi alături de ea. „Am avut întotdeauna o căsătorie puternică, însă ceea ce se întâmplă acum a făcut căsătoria mea şi mai tare", declara actriţa pentru Entertainment Tonight. „Nu aş fi reuşit singură fără soţul meu”.

Exploreaza subiecte similare:

Shannen Doherty

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells