Serile Filmului Gay 2007 la Cluj-Napoca

de Razvan Boboc în 15 Oct 2007
Serile Filmului Gay 2007 la Cluj-Napoca

Editia a patra a Festivalului de Film Gay de la Cluj se va desfasura anul acesta sub sloganul “Respecta-ma asa cum sunt!”. Evenimentul, care incepe azi si se va incheia pe 21 octombrie, este organizat de asociatia “Be An Angel Romania”. Se doreste a fi o punte de comunicare si cunoastere intre oameni, indiferent de orientarea lor sexuala. Anul acesta festivalul este organizat in cadrul Anului Egalitatii de Sanse si sub inaltul patronaj al Kultur Forum Europa".

Proiectiile vor avea loc la Cluj la Casa Tranzit si mai multe cluburi din oras. Festivalul aduce un numar de 18 filme care au ca tema principala problemele de viata ale homosexualilor. Printre lungmetrajele prezentate in cadrul festivalului “Serile Filmului Gay” se numara: “Surveillance”, “FtF: Female to Femme”, “Bob and Jack's 52-Year Adventure”, “Vampire Diary”, “Another Gay Movie”. In paralel, vor avea loc lansari de carte, vernisaje ale unor expoziþii si un spectacol de teatru in scopuri caritabile.

Anul aceta va avea loc in premiera si un concurs international "Home Made Movie", destinat tuturor tinerilor dornici de a se afirma si de a transmite un mesaj anti-discriminare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells