Serialul Umbre, din 28 decembrie la HBO

de Cinemagia în 18 Dec 2014
Serialul Umbre, cel mai amplu proiect de televiziune realizat de HBO Europe în România, se lansează la finalul lunii decembrie

Noul serial produs de HBO Europe în România, Umbre, va avea premiera pe 28 decembrie, de la ora 22:00, la HBO și pe HBO GO. Cu o distribuție remarcabilă și o manieră de filmare neconvențională, Umbre iese din zona previzibilului și surprinde permanent prin originalitate și autenticitate. Într-un București al contrastelor, personaje bine conturate și complexe dau viață unui scenariu veritabil.

Șerban Pavlu, Maria Obretin, Andreea Vasile , Dan Hurduc, Doru Ana, Dorel Vișan, Ștefan Velniciuc, Sergiu Costache, Andi Vasluianu, Gabriel Spahiu, Diana Cavallioti, Sorin Cociș, în distribuţie

Relu (Șerban Pavlu) este un om de familie. Are doi copii, o soție și o viață dublă. Privit prin ochii familiei sale, Relu Oncescu pare un taximetrist obișnuit. Nimeni nu bănuiește că Relu lucrează ca recuperator pentru Căpitanu’, un mafiot local. Niciuna dintre cele două lumi (a familiei și a mafiei) nu știe de existența celeilalte. Relu reușește să țină totul sub control, însă nu pentru multă vreme. După ce omoară accidental un om, el încearcă să iasă din lumea interlopă, dar nu mai gasește o cale de întoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce în ce mai apăsătoare iar minciunile încep să iasă la suprafață una câte una.

Filmul regizat de Igor Cobileanski și Bogdan Mirică, după un scenariu adaptat de Bogdan Mirică, îi are în distribuție pe: Șerban Pavlu (Toată lumea din familia noastră, Câinele japonez), Maria Obretin (Funeralii fericite, București Non-Stop), Andreea Vasile (De ce eu?, Q.E.D.), Dan Hurduc (În derivă, Domestic), Mădălina Craiu (Blu, Poarta Albă), Gabriel Huian (Principii de viață, Marilena de la P 7), Doru Ana (După dealuri, Visul lui Adalbert), Dorel Vișan (Balanța, Despre oameni și melci), Ștefan Velniciuc (Frații Jderi, Șobolanii roșii), Sergiu Costache (Domestic, Funeralii fericite), Andi Vasluianu (Rămâi cu mine, Despre oameni și melci), Gabriel Spahiu (Visul lui Adalbert, Lampa cu căciulă, Toată lumea din familia noastră), Diana Cavallioti (O vară foarte instabilă, Întâlniri încrucișate), Sorin Cociș (Domestic, La urgență). Imaginea filmului este semnată de Andrei Butică.

 „Noul serial HBO Europe, Umbre, este cel mai complex proiect realizat până acum de compania noastră în România. Producția este extrem de îndrăzneață, calitatea este impecabilă, iar spectatorii vor avea parte de o realizare cinematografică memorabilă care vibrează de autenticitate, în interpretarea unor actori extrem de talentați.”, a declarat Carmen Harabagiu, Country Manager HBO România.

Acest proiect îi are ca producători pe Wayne Henry (HBO Europe), Dragoș Vîlcu (Multi Media Est), producători executivi HBO fiind Antony Root și Carmen Harabagiu. Aurelian Nica este line producer din partea HBO, iar Valentin Antohi este line producer Multi Media Est.

Duminica, 28 decembrie, de la ora 22:00, la HBO vor avea premiera primele două episoade ale serialului Umbre. Aceleași episoade vor fi disponibile pe HBO GO fără abonament, pentru toți cei care vor accesa site-ul www.hbogo.ro.

 

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells