Sequel-ul lui Shazam!, confirmat. De poveste se va ocupa același scenarist

de Cristina Grigore în 11 Apr 2019
Henry Gayden a început deja lucrul la sequel, iar David F. Sandberg este de aşeptat să revină în scaunul regizoral

Universul Cinematografic DC pare să fi fost revitalizat odată cu succesul lui Shazam!, iar Warner Bros. are toate motivele să menţină tonul relaxat introdus de peliculă, astfel încât anunţul începerii lucrului la Shazam 2 nu este o surprinză.

TheWrap.com a aflat că Henry Gayden, scenaristul primului film, a început deja lucrul la sequel. Este de aşteptat ca mare parte din distribuţia centrală să revină, cu Zachary Levy în rolul eroului titular şi Asher Angel drept tânărul Billy Batson, cel care a primit abilitatea de a se transforma în sus-numitul erou. David F. Sandberg va reveni, cel mai probabil, în scaunul regizoral.

Shazam! a avut un debut de aproape 160 milioane de dolari în box office-ul internaţional şi a fost, în mare parte, bine primit de critici. Dacă pelicula Black Adam, despre care s-a spus recent că va începe filmările anul viitor (şi care îl va avea în rol central pe Dwayne Johnson), va fi lansată în timp util, l-am putea vedea pe Shazam confruntându-se în sequel chiar cu cel care îi egalează puterile.

Următoarele filme ale Universului Cinematografic DC cu dată de lansare sunt Joker, cu Joaquin Phoenix în rol titular, ce va ajunge în cinematografe pe 4 octombrie, urmat de Birds of Prey (7 februarie 2020) şi Wonder Woman 1984 (5 iunie 2020).

Exploreaza subiecte similare:

Henry Gayden, Shazam!, David F. Sandberg, Zachary Levy, Asher Angel, Dwayne Johnson, Joaquin Phoenix, Joker, Birds of Prey, Wonder Woman 1984

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camaleonii pe 11 aprilie 2019 19:50
Universul Cinematografic Marvel pare să fi fost revitalizat odată cu succesul lui Shazam!, iar Warner Bros. are toate motivele să menţină tonul relaxat al filmelor DC, aşa că anunţul începerii lucrului la Shazam 2 nu este o surprinză.
uuuuu :)))) bravo Cristina

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells