Sequel-ul lui Crouching Tiger, Hidden Dragon se lansează în 2015 pe Netflix

de Cristina Grigore în 1 Oct 2014
The Green Legend va putea fi văzut şi în format IMAX, în cinematografele selecţionate

Continuarea aclamatei pelicule a lui Ang Lee – câştigătoare a patru premii OscarCrouching Tiger, Hidden Dragon va fi lansată anul viitor, scrie DigitalSpy.com. Filmul, intitulat Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend, îşi va face debutul pe distribuitorul online de film Netflix, urmând să poată fi vizionat ulterior şi în cinematografele selecţionate IMAX.

Potrivit înţelegerii semnate de Compania Weinstein cu cei de la Netflix.com, filmul va fi lansat exclusiv online pe 28 august 2015. „Fanii vor beneficia de o modalitate fără precedent de a se bucura de debutul unui film uimitor şi memorabil, ce combină acţiunea intensă cu imagini de o frumuseţe incredibilă”, se menţionează în comunicatul Netflix.

Bazat pe cel de-al cincilea volum din seria Crane Iron a lui Wang Du Lu, sequel-ul în regia lui Yuen Wo-Ping îşi desfăşoară acum filmările în Noua Zeelandă, cu Michelle Yeoh şi Donnie Yen drept protagonişti. Scenariul este semnat de John Fusco (Hidalgo, The Forbidden Kingdom).

Lansat în anul 2000, primul film Crouching Tiger, Hidden Dragon a avut încasări internaţionale de 213 milioane de dolari, la un buget de producţie de numai 17 milioane.

Exploreaza subiecte similare:

Crouching Tiger Hidden Dragon II: The Green Destiny, Crouching Tiger Hidden Dragon

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells