Sequel-ul la The Passion of the Christ va fi „cel mai amplu film din istorie”

de Cinemagia în 23 Sep 2020
Mel Gibson lucrează la scenariul lui The Passion of the Christ: Resurrection de câțiva ani buni

Jim Caviezel a anunțat că sequel-ul la The Passion of the Christ va fi „cel mai amplu film din istoria lumii”, scrie flickeringmyth.com. Afirmația actorului vine după ce acesta a primit a treia variantă de scenariu pentru sequel de la Mel Gibson.

Atunci când vine vorba de filme religioase, niciunul nu merge atât  departe precum The Passion of the Christ al lui Mel Gibson. Filmul prezintă ultimele ore din viața lui Iisus, mai exact perioada dintre ruga în Grădina Getsemani și răstignirea pe cruce. Doisprezece minute din film sunt dedicate momentului flagelării, secvența tulburând credincioși și atei deopotrivă prin cruzimea imaginii: bucăți de carne se împrăștie pe dale sub loviturile bicelor cu cuie-și prin durată ei. Prelungirea exagerată a momentului a dus la acuzarea lui Mel Gibson de sadism, de către critică de specialitate. Cu româncă Maia Morgenstern în rolul Mariei, și Jim Caviezel protagonist, este unul dintre cele mai cunoscute filme.

Filmul a fost un succes la box-office și, acum, după atâția ani, Mel Gibson are de gând să facă un sequel despre viața lui Hristos în lumea de după Înviere.

Jim Caviezel își va relua rolul titular, iar actorul declara pentru Brietbart News că a citit cel de-al treilea draft al scenariului lui Mel Gibson. „Se numește The Passion of the Christ: Resurrection. Va fi cel mai amplu film din istoria lumii”.

Considerând succesul impresionant la box-office al primului film, de 612 milioane de dolari, merită văzut cum va ieși sequel-ul atunci când, în cele din urmă, va ajunge în sălile de cinema. Gibson lucrează la scenariu de câțiva ani buni.

Exploreaza subiecte similare:

The Passion of the Christ, Jim Caviezel, Mel Gibson, Maia Morgenstern

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells