Sebastian Stan și Maria Bakalova, protagoniștii unei comedii de spionaj marca Paramount

de Gloria Sauciuc în 14 Apr 2023
„Povestirea e despre un agent dublu ratat, care capătă un succes nesperat”

Conform Deadline, nominalizații la premiile Emmy Sebastian Stan și Maria Bakalova au semnat pentru a juca rolurile principale din comedia marca Paramount Pictures deocamdată fără un titlu, cu regia semnată de Paul Feig. Noul film va avea scenariul semnat de către Jenny Bicks (Welcome to Flatch), pornind de la un scenariu original.

Sursele publicației Deadline susțin că „povestirea e despre un agent dublu ratat, care capătă un succes nesperat”. Mai multe detalii despre acțiune și personaje sunt deocamdată secrete, proiectul fiind încă în primele etape de dezvoltare.

Producția va fi semnată de către Feig și Laura Allen Fischer pentru Feigco Entertainment împreună cu Sebastian Stan și Emily Gerson Saines.

Stan s-a bucurat de faimă globală odată cu rolul lui Bucky Barnes/The Winter Soldier din cadrul Marvel Cinematic Universe. El își va continua rolul în noul film Thunderbolts, unde va juca alături de alți antieroi Marvel. Producția va începe anul acesta.

Bakalova a debutat în comedia Borat, ceea ce i-a adus o nominalizare la Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol secundar. Actrița se alătură lui Stan în MCU, ea fiind distribuită pentru vocea câinelui spațial Cosmo the Spacedog în Gardienii Galaxiei Vol.3.

Exploreaza subiecte similare:

Sebastian Stan, Maria Bakalova, Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, The Falcon and the Winter Soldier, Guardians of the Galaxy Vol. 3 

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells