Se caută un Robin Hood pentru un film ce vizează anii de început ai legendarului erou

de Cristina Grigore în 3 Aug 2015
Sudiourile Lionsgate au pus ochii pe câţiva tineri actori cu un început promiţător de carieră, printre care și Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service)

Erou de legendă – şi unul cu succes notabil la Hollywood – Robin Hood se pregătește să revină pe marile ecrane într-o variantă ce vizează anii de început ai acestuia, propusă de studiourile Lionsgate.

Potrivit Deadline.com, pentru rolul central producătorii au pus ochii pe o serie de tineri actori cu un început promițător de carieră, ce s-au făcut remarcați în producții recente. Printre ei, Taron Egerton din Kingsman: The Secret Service, un alt britanic, Jack Huston (Boardwalk Empire, viitorul Ben Hur), Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction), dar și Dylan O'Brien, pe care îl vom putea vedea în viitorul The Maze Runner: The Scorch Trials.

Scenariul lui Joby Harold (Knights of The Roundtable: King Arthur) a fost prezentat drept o poveste de origine ceva mai dură, mai întunecată (în stilul lui The Dark Knight), în care Robin, recent întors din Cruciade și deloc încântat de corupția pe care o constată în Nottingham si zona pădurii Sherwood, își recrutează haiducii, „bărbaţii veseli”.

Sub indicațiile regizorale ale lui Otto Bathurst (Peaky Blinders), pelicula va începe filmările în prima parte a lui 2016. Va avea însă de înfruntat alte trei producții rivale. Disney lucrează la Nottingham & Hood, un film în stilul lui Pirates of the Caribbean şi Enchanted, Sony a început lucrul la Hood, un film ce se dorește a fi plin de acțiune, o combinație între Fast and Furious și Mission: Impossible. Și Warner Bros. dezvoltă un proiect bazat pe aventurile lui Robin Hood, ce va fi imaginat de scenaristul lui Gangster Squad, Will Beall.

Exploreaza subiecte similare:

Taron Egerton, Jack Huston, Jack Reynor, Dylan O'Brien, Otto Bathurst

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 3 august 2015 10:08
Iar ?!?!?...
Bayard pe 3 august 2015 11:10
Nu a facut deja Ridley Scott treaba asta si a fost un esec?
bogyvaly pe 3 august 2015 11:17
Un esec de box-office dar care mie mi-a placut :(

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells