Se caută intens un nou James Bond: totuși, noul 007 nu trebuie să fie un tinerel

de Gloria Sauciuc în 7 Oct 2022
Următorul James Bond trebuie să fie matur, să aibă experiență

Considerând câte speculații sunt vehiculate legate de următorul James Bond, nu știm în ce direcție o va lua producția după Daniel Craig. Au existat speculații că producătorii lui Bond caută un actor mai tânăr care să ia numele lui 007, dar nu este cazul, așa cum subliniază Michael G. Wilson, producătorul seriei. Următorul James Bond nu va fi un tânăr în ascensiune de 20 și ceva de ani, așa cum explică Wilson, ci o persoană trecută deja de 30 de ani.

„Am căutat, în trecut, oameni mai tineri pentru rol. Însă, încercând să vizualizăm, nu a mers. Țineți minte, Bond este deja un veteran. A avut experiență. A fost un om trecut prin lupte, ca să spunem așa. Probabil a fost în SAS sau ceva similar. Nu e un puști de liceu pe care să îl formezi. De aceea, are sens ca rolul să fie pentru un om de treizeci și ceva de ani”, a declarat Michael G. Wilson pentru Deadline.

Vechii și noii Bond: cât de tinerei?

Ceilalți actori care l-au întrupat pe Bond și-au început rolul pe când aveau treizeci și ceva sau chiar patruzeci și ceva de ani, scrie shortlist.com. Sean Connery avea 32 de ani la primul rol din Dr. No, George Lazenby avea 30, iar Daniel Craig - 38. Cei mai vârstnici actori erau Roger Moore, la 46 de ani, urmat de Pierce Brosnan, de 42 de ani, și Timothy Dalton, de 41 de ani.

În noua listă pentru un nou James Bond, cei mai tineri actori sunt cu puțin trecuți de 30 de ani. Pe listă se numără Nicholas Hoult și Daniel Kaluuya. Lashana Lynch are 34 de ani. Unii favoriți pentru rol au peste 40 de ani, printre care Tom Ellis, Idris Elba și Tom Hardy - ceea ce pune sub semnul întrebării viabilitatea lor în rol, ținând cont că este vorba de un angajament de peste 10 ani, comentează shortlist.com.

Într-un interviu anterior cu Variety, producătoarea 007, Barbara Broccoli nota că Idris este grozav dar: „Treaba este că urmează mai mulți ani. Atunci când alegem un actor pentru rolul lui Bond, este un angajament de 10-12 ani. Așa că probabil se gândește 'Chiar vreau asta?'. Nu oricine vrea. Daniel Craig a fost greu de convins”.

Hoult și Kaluuya sunt cu siguranță pe listă. James Norton are acum 37 de ani, ceea ce îl poate scoate dintre candidați. Henry Golding și Richard Madden au 35 respectiv 36 de ani, și un alt nume este Rege-Jean Page, la numai 31 de ani.

Toate aceste speculații despre James Bond vin la momentul potrivit pentru seria de filme. Nu doar că se împlinesc 60 de ani de la primul James Bond, dar și întreaga colecție James Bond ajunge pe Prime Video pe 5 octombrie.

Exploreaza subiecte similare:

No Time to Die, Daniel Craig, Barbara Broccoli, Michael G. Wilson, Lashana Lynch, Daniel Kaluuya, Nicholas Hoult, Tom Hardy, Henry Golding, Richard Madden, Rege-Jean Page, James Norton, Idris Elba, Tom Ellis

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 9 octombrie 2022 13:30
Henry Cavill ar fi un candidat bun

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells