Scott Eastwood vrea să fie Wolverine într-o nouă producţie 20th Century Fox

de Cristina Grigore în 13 Mar 2018
Studioul s-a arătat plăcut surprins de succesul lui Logan şi ia în considerare o nouă serie de filme cu celebrul personaj

Hugh Jackman s-a despărţit de Wolverine în stil mare. Pelicula Logan a fost aclamată de critici şi a avut un succes major la box office-ul internaţional – 616 milioane de dolari. Studiourile Fox pare că nu au de gând să renunţe la celebrul personaj, iar candidaţii dornici să îi ia locul lui Jackman nu sunt puţini.

Printre aceştia se află şi Scott Eastwood, care nu ratează ocazia de a vorbi, în interviurile sale, despre admiraţia faţă de Wolverine şi dorinţa de a-l interpreta. Într-o discuţie cu screenrant.com, fiul de 31 de ani al lui Clint Eastwood a spus că Wolverine este personajul său preferat.

„Îmi place atât de mult Wolverine! Este personajul meu preferat din benzile desenate. Este un renegat, însă unul de care nu prea îţi vine să te apropii. Este imprevizibil, nu se supune regulilor… Este genul de personaj pe gustul meu”, a arătat Eastwood.

Preşedinta 20th Century Fox, Stacey Snider, a declarat că înlocuirea lui Jackman cu un actor mai tânăr pentru o nouă serie de filme Wolverine este foarte posibilă. „Succesul lui Logan ne-a surprins în mod pozitiv”, a spus ea.

Fanii mai creativi au preluat ideea distribuirii lui Eastwood într-un posibil nou film şi au folosit costumaţia din benzile desenate pentru a vedea cum ar arăta astfel actorul. Rezultatul, în galeria de imagini.

Exploreaza subiecte similare:

Hugh Jackman, Scott Eastwood, Logan

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cretzulynne pe 13 martie 2018 15:50
Dupa ce l-ai indragit pe HJ in rolul lui Wolverine, parca nu va mai fi la fel cu o alta figura... Greu, dar nu imposibil. Om vedea.
mihnea_aspru95 pe 13 martie 2018 17:39
exact, destul de greu ;)
VIBERS pe 14 martie 2018 11:57
Hugh Jackman a fost facut pentru rolul ala, nu cred ca ar putea cineva sa o faca le fel
Sean007 pe 15 martie 2018 20:39
Eu cred că Scott Eastwood e perfect însa la început pentru a interpreta anii tinereții lui Logan.

Wolverine are vreo două sute de ani daca tinem cont că s-a născut la sfârșitul anilor 1800.

Cu Scott Eastwood se pot ecraniza fara probleme cel puțin trei filme dedicate lui Wolverine cu evenimente din anii 1900 pina la întâlnirea lui Logan cu vinatorii de mutanți.

In privința lui Hugh Hackman a greșit cînd a decis să se retragă.Cred că trei filme mai poate face.

Un X-Men cu evenimentele care au dus la situația din filmul Logan.

Un film alături de echipa Răzbunătorilor așa cum își dorește Hugh Jackman.

Un al treilea film o continuare pentru Logan cu învierea lui Wolverine.Oricum X-ul pus pe mormîntul lui Logan are o semnificație dubla.Prima are legătură cu X-Men și a doua cu ideea învierii.X e un simbol hristic și in film Logan s-a jertfit pe sine pentru toții copii X..

In acest al treilea film Wolverine înviat va reclădi ceea ce realizase cindva profesorul Xavier.

La sfârșitul filmului Wolverine interpretat de Jackman va reuși să-și întinerească celulele ieșind din experiment Wolverine interpretat de Scott Eastwood.

Așa aș vedea eu noi filme dedicate lui Wolverine.

boghiu_andrei pe 27 martie 2018 01:41
Un actor doar dupa nume..
Ca la jucat nu se prea pricepe.
Are noroc de fata si de nume.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells