Scenariul episodului pilot al lui Judge Dredd: Mega-City One a fost finalizat

de Cristina Grigore în 23 Iul 2018
Serialul postului SyFy ar putea fi lansat anul viitor

Succesul la critică şi public al peliculei Dredd, lansată în 2012, a declanşat discuţii legate de o continuare, însă cum acestea nu au ajuns la concretizare, s-a mers mai departe cu un serial plasat în lumea distopică în are activează personajul.

Potrivit TheHollywoodReporter.com, scenariul episodului pilot al lui Judge Dredd: Mega-City One a fost finalizat. Acesta îi aparţine lui Rob Williams, care nu este străin de istoria şi aventurile personajului, căci imaginează poveşti cu acesta de mai mulţi ani, pentru reviste de benzi desenate precum 2000AD şi Judge Dredd. Informaţia a fost oferită de realizatori, în cadrul San Diego Comic-Con 2018.

Acţiunea din Mega City One se va desfăşura într-o enormă metropolă, ce ocupă mare parte din coasta de est a Statelor Unite, controlată de o forţă de poliţie impunătoare şi severă, în care Judge Dredd nu va fi singura figură centrală.

„Sunt extrem de încântat de felul în care se aliniază întregul proiect şi abia aştept să vă pot oferi noi şi captivante informaţii despre acesta în lunile următoare”, a declarat producătorul executiv al seriei, Jason Kingsley.

Karl Urban (care l-a jucat pe Dredd şi în filmul din 2012), este dorit în rolul central. Actorul s-a declarat interesant de oportunitate, însă a ţinut să menţioneze că participarea sa va depinde de calitatea scenariului. Judge Dredd: Mega City One va fi lansat de postul SyFy în cursul anului viitor.

Exploreaza subiecte similare:

Deddy Rizaldi, Dredd, Karl Urban

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Camila701 pe 23 iulie 2018 13:16
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells