Scenaristul lui X-Men: Days of Future Past va imagina primul film Star Wars din afara seriei

de Cristina Grigore în 13 Ian 2015
La cârma producţiei se va afla regizorul lui Godzilla, Gareth Edwards

Primul film Star Wars a cărui acţiune va fi plasată în afara francizei se află acum în lucru, iar o versiune de început a scenariului a fost deja imaginată de Gary Whitta (The Book of Eli). El a renunţat însă nu demult la proiect, iar cei de la SlashFilm.com au aflat cu cine va fi înlocuit. Este vorba de scenaristul lui X-Men: Days of Future Past şi co-creatorul serialului de animaţie Star Wars Rebels, Simon Kinberg.

Kingberg, care este şi consultant în producţia lui Star Wars: The Force Awakens, nu a fost încă confirmat de reprezentantul acestuia, sau de cel al Lucasfilm. Pelicula de sine stătătoare va spune povestea unui grup de vânători de recompense angajaţi să fure planurile de construcţie a primei Stele a Morţii. Lansarea filmului, ce îl va avea la cârmă pe Gareth Edwards (Godzilla), va avea loc pe 16 decembrie 2016.

Exploreaza subiecte similare:

Gareth Edwards, Simon Kinberg, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
tafalogugabriel pe 13 ianuarie 2015 16:58
Imi place faptul ca universul Star Wars se mareste.In opinia mea,cu atat mai mult,cu atat mai bine,deoarece avem ce vedea in acest univers,sunt o multime de personaje interesante care isi merita propriul film de sine statator.Gareth Edwards a facut o treaba foarte buna cu Godzilla si cu Monsters,si sunt sigur ca va avea succes si cu acest spin-off.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells