Scenariştii lui Deadpool lucrează la un reboot al seriei Piraţii din Caraibe

de Cristina Grigore în 24 Oct 2018
Producătorul Jerry Bruckheimer rămâne ataşat echipei de realizatori

Piraţii din Caraibe, una dintre cele mai de succes francize ale tuturor timpurilor, este pe cale să se relanseze după 15 ani de la primul film, anunţă Deadline.com. De scenariul reboot-ului au fost aleşi să se ocupe scenariştii lui Deadpool şi Zombieland, Rhet Reese şi Paul Wernick, aflaţi acum în discuţii cu Disney despre modul în care vor aborda noua peliculă.

Proiectul este în fază preliminară şi nu se ştie încă dacă Johnny Depp sau un alt actor din vechea serie va apărea în noul Piraţii din Caraibe. Cert este însă că Jerry Bruckheimer îşi va păstra calitatea de producător.

Primul film al francizei, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, a fost lansat în iulie 2003 şi a avut încasări internaţionale de 654,2 milioane de dolari. De aici, sumele obţinute de sequel-uri au crescut, trecând chiar de un miliard de dolari internaţional - în cazul lui Dead Man's Chest şi On Stranger Tides. Într-un top al celor mai de succes francize, Piraţii din Caraibe se află pe locul 12.

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool, Zombieland, Paul Wernick, Johnny Depp, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 24 octombrie 2018 12:24
Se vorbeste deja despre un ”reboot” la nici 1 an de la lansarea ultimului film al seriei?!?!?... Neică, așa prostie mai rar!!!... :)))))))
badboyzzz pe 24 octombrie 2018 12:35
cum sa nu se vorbeasca de reboot, dupa mizeria de anul trecut ....
Costirik pe 24 octombrie 2018 13:38
La cat de mult a semanat filmul de anul trecut cu Blestemul Perlei Negre poti sa zici ca ala a fost reboot :)) Nu conteaza cum ii zic doar sa iasa ceva bun..Era bine daca renuntau si la Jerry Bruckheimer, omul e depasit..
SSorinS pe 24 octombrie 2018 17:27
si acum daca au facut filmul o data de ce e musai sa-l faca si a doua oara. reboot la toate. or sa ajunga sa faca doar reboot-uri, sequel-uri si prequel-uri.
sau poate e vorba chiar de un rebut. la propriu.
saracie mare.

spartacus pe 24 octombrie 2018 19:15
”Saracie” si prostie, Sorine... ;)
carmen_angelus_romila pe 24 octombrie 2018 19:26
Fanii impatimiti ai extraordinarei si spectaculoasei serii de filme de aventura "Piraţii din Caraibe", printre care ma numar, avem un motiv in plus d e bucurie la aflarea reluarii acesteea, si asteptam productiile cu nerabdare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells