Scenarista lui Juno o va transforma pe Barbie într-un captivant personaj de film

de Cristina Grigore în 5 Mar 2015
Producția live-action se dorește mai mult decât acea parte a „mărcii de 3 miliarde de dolari ce are în prim plan accesoriile fashion”

Studiourile Sony Pictures şi compania Mattel, cea care a lansat extrem de populara marcă de păpuşi şi accesorii Barbie, vor aduce pe marele ecran  un film plasat în universul atractivelor păpuşi, o producţie live-action ce şi-a găsit recent scenaristul în persoana lui Diablo Cody, scrie Deadline.com.

Filmul se doreşte a fi o comedie care să depăşească imaginea perfecţiunii întruchipate de Barbie şi care să îi ofere acesteia o serie de noi calităţi de inspiraţie pentru public. „Stilul neconvenţional al lui Diablo – demonstrat  prin titluri precum Juno, Jennifer’s Body, Young Adult – este exact ce-i trebuie lui Barbie”, a declarat Walter Parkes, unul dintre co-producătorii filmului, alături de Laurie Mcdonald şi Amy Pascal.

„Prin Cody arătăm că am ales pentru film un legitim ton contemporan. Am adus-o la bordul producţiei pentru că are idei grozave şi mai ales, pentru că este un fan adevărat Barbie”, a adăugat Parkes. „Sperăm ca tema abilităţilor inspiraţionale să se impună în faţa mărcii de trei miliarde de dolari ce are în prim plan accesoriile fashion”, a adăugat şi Sony într-un comunicat. Compania are în plan să dezvolte o franciză cinematografică bazată pe universul Barbie.

Sony şi Mattel au, de asemenea, planuri pentru un film Masters of the Universe.

Exploreaza subiecte similare:

Diablo Cody

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 5 martie 2015 10:24
Asta m-ai lipsea ;)) , sunt curios sa vad ce o sa iasa
geo_gabi pe 6 martie 2015 10:48
Din lipsa de idei .....acesti regizori ........adica ..........dap sa spunem .
JohnnyAddams pe 6 martie 2015 17:29
Deja ne-am obisnuit cu Sony si metodele lor de a face bani. Depaseste imaginatia oricui si nu e un lucru pozitiv.
DeadSea07 pe 7 martie 2015 16:37
Batbie ??? :))) daca nu aveti idei macar faceti si voi filme bazate pe ceva captivant (Fairy Tail , Generation X , Angel & Faith , Dead Rider , etc.) sigur ar cistiga ceva bani :)
DeadSea07 pe 7 martie 2015 16:37
Barbie imi cer scuze

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells