Sărbătoarea internațională a muzicii, în direct, seara aceasta, la TV5Monde

de Cinemagia în 21 Iun 2017
Miercuri, 21 iunie, de la ora 22:00

Toulouse găzduiește pentru al doilea an consecutiv Sărbătoarea muzicii/Fête Internationale de la Musique, un spectacol de muzică live, de amploare, prezentat de cântărețul quebecoaz Garou. O seară spectaculoasă, intensă, ce se bucură de recitalurile unor artiști speciali, o producție de anvergură,transmisă în direct de TV5Monde, de la ora 22:00.

Fête de la Musique este una dintre emisiunile cu cea mai mare audiență în România, dintre programele TV5MONDE, anul trecut.

Cu ocazia Sărbătorii muzicii, canalul francofon propune până la finalul lunii iunie o serie de portrete originale ale unor artiști consacrați, alături de recitaluri speciale și concerte extraordinare. De la jazz, la muzică clasică, de la rock, la pop, trecând prin spectacolul de varietăți, TV5MONDE vă duce într-o călătorie muzicală fantastică, de savurat până la finalul lunii iunie.

Mai jos, câteva dintre emisiunile muzicale pe care le puteți urmări în următoarele zece zile.

La Fête De La Musique - Tous A Toulouse. In direct

Miercuri, 21 iunie, de la 22:00

Pentru al doilea an consecutiv, Garou se află la comanda spectacolului „Fête de la musique”, cu complicitatea lui Thomas Thouroude și a lui Sidonie Bonnec. Din Piața Capitole, din Toulouse, transmitem momente surprinzătoare, emoție și întâlnim numeroși artiști proveniți din medii diverse. Prezentatori: Garou, Thomas Thouroude, Sidonie Bonnec.

Le Plus Grand Cabaret du Monde

Sâmbătă, 24 iunie, de la 22:00

Patrick Sébastien crează un spectacol extraordinar, de mare amploare, alături de invitații săi. Prezintă: Patrick Sébastien

Acoustic

Sâmbătă, de la 17:30

Clasica emisiune Acoustic, extrem de apreciată în Franța și internațional, Acoustic este o întâlnire muzicală de neratat, ce găzduieşte în fiecare săptămână un artist al scenei muzicale francofone. Prezentator: Sébastien Folin.

Creată de artistul american Joel Cohen, în 1976, adoptată apoi de Ministerul Culturii din Franța, în 1982, La Fête de la Musique/Sărbătoarea muzicii este acum celebrată în perioada solstițiului de vară în peste 110 țări din jurul globului.

Găsiți grila de programe de limbă franceză, cu subtitrare în limba română, difuzate de TV5MONDE în iunie: pe site-ul TV5MONDE România și pe pagina de facebook TV5MONDE România

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 22 iunie 2017 01:59
Quebecoaz:))))) Nu era mai simplu canadian????Ce tampenie:)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells