Saoirse Ronan, în debutul regizoral al lui Ryan Gosling

de Cristina Grigore în 10 Feb 2013
How To Catch A Monster este o poveste fantasy, plină de suspans

Mulți dintre tinerii actori de la Hollywood sunt atrași de partea cealaltă a camerei de filmat și se aventurează pe acest nou teritoriu. Mulți dintre ei își încep parcursul regizoral cu o producție ieftină, independentă, cu o poveste simplă, de dragoste sau legată de devenirea și obstacolele întâmpinate de un singur personaj. Ryan Gosling a ales însă provocarea și a dat startul producției unui film fantasy de acțiune, în care a distribuit câteva nume populare zilele acestea la Hollywood.

Potrivit Deadline.com, ultimul nume celebru care s-a alăturat distribuției este Saoirse Ronan, aflată de la debutul său – drept Susie Salmon în filmul lui Peter Jackson, The Lovely Bones – într-o continuă ascensiune în Cetatea Filmului.

Filmul pe care Gosling îl va regiza - a cărui poveste a și imaginat-o - se numește How to Catch a Monster și urmărește aventurile unei mame singure și ale fiului ei, care descoperă un drum secret ce duce spre un oraș aflat sub ape. Ei încep astfel o călătorie plină de suspans și mister. Descoperă o lume ciudată, aflată în pragul colapsului, în vreme ce lumea de deasupra se mistuie în întuneric.

În film mai joacă partenera lui Gosling din Drive, Christina Hendricks (în rolul mamei), dar și iubita actorului, actrița Eva Mendes. Momentan, nu a fost menționat rolul oferit lui Ronan. Pe protagonista lui Violet and Daisy și Hanna o vei putea vedea anul acesta în thriller-ul fantasy Byzantium, alături de Gemma Arterton și Jonny Lee Miller, dar și în anticipatul The Host, adaptarea romanului cu același nume scris de Stephenie Meyer.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Gosling, Saoirse Ronan, Peter Jackson, The Lovely Bones, How to Catch a Monster, Christina Hendricks, Drive, Eva Mendes, Byzantium, The Host, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 10 februarie 2013 09:39
bravo ryan
sunt mandru de tine...a fan

AndreBlack pe 10 februarie 2013 11:37
Wow , pare sa fie foarte ineresant , exact cand am citit articolul ma dus gandul la jocul Bioshock (oras aflat sub ape) . Sper sa inceapa cat mai repede productia .
SANDA45 pe 10 februarie 2013 13:08
bv lui
legolas05 pe 10 februarie 2013 14:29
Ma bucur mult pentru Saoirse Ronan
monicarusu25 pe 10 februarie 2013 14:31
succes! sper sa-i reuseasca.
rizea.alex70 pe 11 februarie 2013 09:03
Suna bine...cred ca va fi un film interesant,cat despre Ryan Gosling sper sa aibe succes.
Miiku pe 15 februarie 2013 19:05
Sa speram ca va continua tot asa.
alex_il_fenomeno pe 6 martie 2013 21:30
Sa fie intr-un ceas bun.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells