Sam Raimi lucrează la adaptarea jocului video The Last of Us

de Cristina Grigore în 1 Aug 2014
În rol central a fost distribuită interpreta Aryei Stark din serialul Game of Thrones, Maisie Williams

Unul dintre cele mai aclamate şi mai bine vândute jocuri video ale anului trecut, aventura horror The Last of Us, va fi adaptată marelui ecran de Sam Raimi. Noi detalii despre film, care este totuşi la câţiva ani distanţă de lansare, au fost oferite de producători – Raimi şi scenaristul Neil Druckmann, cel are a şi creat jocul – în cadrul ultimei ediţii a Comic Con San Diego, desfăşurată în această lună.

Conform informaţiilor prezentate, Maisie Williams, intepreta Aryei Stark din serialul Game of Thrones, este actriţa preferată de realizatori pentru rolul central, cel al supravieţiutoarei în vârstă de 14 ani, Ellie.

În The Last of Us, o pandemie a decimat umanitatea. Întreaga lume se zbate să supravieţiuiască, iar cei infectaţi s-au transformat în nişte monştri a căror hrană sunt chiar semenii lor. În centrul acestei poveşti stă Ellie, o adolescentă, şi Joel, un supravieţuitor titrat, angajat să o scoată din zona de carantină şi să o traverseze America. Pe parcursul călătoriei lor, facem cunoştinţă cu peisajul dezolant al unei Americi distruse şi cucerite de natură.

Potrivit lui Raimi, filmul va pune mai mare accent pe relaţia ce se creează  între Ellie şi Joel, iar dintre antagonişti nu vor lipsi „infectaţii”, care „vor juca un rol important în a descrie lumea în care are loc captivanta aventură şi vor pune presiune pe eroii filmului, dar şi pe celelalte personaje, astfel încât deciziile lor să fie şi mai dificile”, punctează Druckmann.

Interesant este şi faptul că cei de la Naughty Dog, compania dezvoltatoare a jocului, a primit în mare parte, controlul asupra aspectelor creative legate de producţie; de aici şi plasarea lui Druckmann pe postul scenaristului. Tot el şi cei din echipa sa vor alege actorii din distribuţie şi regizorul filmului.  

Exploreaza subiecte similare:

Sam Raimi, Maisie Williams

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 1 august 2014 11:28
Nu au primit controlul filmului, ci ei au cerut asta de la bun inceput. Daca nu li se dadea controlul, nu se facea filmul.... pana acum nu s-a facut nici macar un film bun dupa un joc, e normal sa fie circumspecti. E excelenta alegerea lui Maisie Williams.
CPU pe 1 august 2014 15:25
ideea cu filmul despre joc ma duce mereu cu gandul la Beyond: Two Souls, o si vedeam pe Ellen Page in rolul lui Ellie (poate prea in varsta pt rol). Alegere oarecum previzibila dar neinspirata dupa parerea mea. Le trebuie un actor de calibru care sa o care in spate pe Maisie Williams, insa daca vor incepe filmarile dupa sezonul 5 din GOT isi vor da seama ca nu va face fata rolului
DarkRazor pe 2 august 2014 05:15
Bayard, le cam stii pe toate. Ai lucrat la Hollywood? (Si vezi ca Need for speed a iesit cat de cat bun).
CPU pe 1 august 2014 19:45
Bruce Campbell ca favorit. deja filmul se anunta o parodie
serjcoi pe 3 august 2014 22:19
Drace ce labă de film a iesit NFS-ul ăla. Au vrut sa faca o drama combinata cu masini si curse ilegale dar a iesit un pisat epic cu accent pe actorul pulii care a trait drama vietii, UNDE ERAU CURSELE ???

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells