S-au pus în vânzare biletele pentru premiera de gală a filmului românesc „Octav”

de Cinemagia în 17 Aug 2017
Lansarea oficială în cinematografe a filmului va avea loc pe 6 octombrie 2017
Filmul românesc „Octav”, cu Marcel Iureș în rolul principal, va avea premiera de gală pe data de 4 octombrie, la Sala Palatului din București, începând cu ora 19:00.  
  
La eveniment va participa întreaga echipă, alături de regizorul Serge Ioan Celebidachi, producătorul Adela Vrinceanu-Celebidachi, directorul de imagine Blasco Giurato și actorii din film: Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Măria Obretin, Ștefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biriș, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits, Alessia Tofan etc.
  
Publicul prezent va fi întâmpinat, încă de la intrare, cu o inedită expoziție de fotografie, realizată în premieră pentru România, în care vor descoperi imagini din arhivele personale ale actorilor. O ocazie extraordinară pentru iubitorii de film de a-i observa pe protagoniștii din „Octav” în diferite ipostaze încă din primii ani de viață, până în prezent. 
  
Biletele la premiera de gală sunt puse în vânzare în rețeaua Eventim și pe eventim.ro. Prețul unui bilet este de 60 lei (categoria I); 40 lei (categoria II); 30 lei (categoria III). 
 
Lungmetrajul, regizat de Serge Ioan Celebidache, este o coproducție România — Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, iar producător este Adela Vrînceanu Celebidachi. 
  
 Teaserul filmului, creat de Good Hands, poate fi urmărit aici:   
 

 Mai multe detalii despre filmul Octav se găsesc și pe Pagină de Facebook: https://www.facebook.com/filmul.octav  
  
 Credit foto: Adi Marineci 

Exploreaza subiecte similare:

Octave

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alexandra_oprisan pe 17 august 2017 22:53
Adevarat debea astept sa vizionez filmul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells