S-au pus în vânzare biletele la Seria Divergent: Allegiant

de Cinemagia în 5 Mar 2016
SF-ul se lansează în România pe 11 martie 2016, cu o săptămâna înainte de premiera oficială din SUA

După ce, în luna decembrie a anului trecut, aflam cu entuziasm că România va lansa Allegiant cu o săptămâna înainte de premiera oficială a filmului în Statele Unite ale Americii, iată un nou anunț de la distribuitorul filmului, Freeman Entertainment: s-au pus deja în vânzare biletele la film.

Cu un simplu click pe butonul „Cumpără bilet” alăturat, puteți achiziționa chiar acum bilete la Grand Cinema & More (Băneasa Shopping City), Movieplex Cinema Plaza (Plaza Romania) sau Cine Grand, Auchan Titan, prima proiecție fiind programată joi, 10 martie.

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul ,,Allegiant” are la bază best seller-ul omonim semnat de Veronica Roth şi reprezintă cea de-a treia parte a seriei „Divergent”.

Acţiunea din „Allegiant” îi va provoca pe Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) să reziste într-o nouă lume, mult mai periculoasă decât tot ce ştiau până acum.

După cutremurătoarea revelaţie din „Insurgent”, Tris şi Four sunt obligaţi să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară oraşul Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi aşteaptă, asta mai înseamnă să-şi abandoneze pentru prima dată prietenii şi familia. Tot ce ştiau devine irelevant în această nouă lume, iar cei doi trebuie să aleagă în cine să aibă încredere în momentul în care izbucneşte un război care ameninţă întreaga omenire. Pentru a supravieţui, Tris va lua decizii aproape imposibile care îi vor testa curajul, sacrificiul şi iubirea.

Biletele se pot achiziționa și de la casele de bilete din Grand Cinema&More, Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPro, Cinema „Trivale” (Piteşti), Cinema One (Braşov), Cinema Palace (Oradea) şi Cortina (Oradea) și din reţelele Cinema City şi Cityplex.

Freeman Entertainment îi prezintă din 11 martie, la cinema, pe Shailene Woodley şi Theo James, alături de Zoë Kravitz, Miles Teller, Naomi Watts, Maggie Q şi Ansel Elgort, în premieră mondială pe marile ecrane din România, în „Seria Divergent: Allegiant”.

Exploreaza subiecte similare:

Veronica Roth, Shailene Woodley, Theo James, The Divergent Series: Allegiant

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 6 martie 2016 01:17
Daca era vorba despre Batman v Superman mai intelegeam, dar Divergent??? Ar trebui sa fiu platit ca sa ma duc la el :)
mihnea_aspru95 pe 6 martie 2016 18:47
Foarte bine! Asta voiam sa spun si eu =)
BRUMA pe 6 martie 2016 03:29
Neinteresant,probabil va fi la fel de slab ca si partea 2

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells