Ryan Reynolds nu va mai fi Nemuritorul

de Cristina Grigore în 18 Iun 2013
Anunţatul reboot al lui Highlander are nevoie de un alt actor pentru rolul principal

Relansarea aventurilor protagonistului din Highlander se află de ani buni în producţie, însă filmul pare să nu aibă norocul de a-şi asigura mecanismul creativ necesar pentru a ajunge pe platourile de filmare. După ce în noiembrie anul trecut regizorul Juan Carlos Fresnadillo părăsea echipa, iată că şi actorul numit în rolul principal, Ryan Reynolds, renunţă la participare.

Ştirea este relatată de site-ul The Wrap, ce menţionează că plecarea lui Reynolds are legătură cu cea a lui Fresnadillo. Conform The Wrap, studiourile Summit au încercat să găsească cât mai repede un înlocuitor al regizorului lui 28 Weeks Later, însă faptul că nu au reuşit acest lucru l-a determinat pe Reynolds să îşi elibereze orarul pentru o altă colaborare. Acest fapt ar putea ajuta totuşi proiectul, deoarece un nou regizor va putea alege un alt actor pentru rolul principal, nefiind nevoit să accepte alegerea altuia.

Ryan Reynolds va putea fi auzit anul acesta în Turbo, animaţia Dreamworks în care îşi împrumută vocea personajului principal, dar va putea fi şi văzut în R.I.P.D., adaptarea plină de acţiune şi amuzament a unor benzi desenate. Actorul a fost numit de asemenea în rolul central din Deadpool, o altă adaptare după benzi desenate a cărei dată de lansare urmează să fie anunţată.

Exploreaza subiecte similare:

Juan Carlos Fresnadillo, Ryan Reynolds, 28 Weeks Later, Turbo, R.I.P.D. 3D, Deadpool, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 15 iulie 2013 15:32
Pacat, cred ca este o pierdere pentru productia in cauza...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells