Ryan Reynolds asigură fanii că noul Deadpool le va împlini aştepările

de Cristina Grigore în 18 Mar 2015
Aventurile „mercenarului cu gura mare” intră in cinematografe în primăvara anului viitor

După ce l-a interpretat fără prea mare succes pe Green Lantern şi a nemulţumit mulţi fani dedicaţi lui Deadpool în X-Men Origins: Wolverine, Ryan Reynolds are şansa de a face dreptate supereroului numit „mercenarul cu gura mare” în producţia ce se va axa direct pe aventurile acestuia. Iată ce spune actorul despre producţie, spre bucuria fanilor.

„Sunt extrem de încântat de cum merg lucrurile cu Deadpool – avem un regizor care înţelege această lume şi scenarişti extrem de devotaţi esenţei acestui personaj. Este cel mai important aspect: faptul că pelicula a fost făcută pentru a fi pe placul celor mai dedicaţi fani. Cel puţin, aşa sperăm”, notează shortlist.com.

Actorul mai este încrezător asupra unui aspect. Acela referitor la bugetul modest al filmului, ce s-ar putea dovedi un atu: „Nu avem la dispoziţie bugetele uriaşe de care dispun adesea filmele cu supereroi, însă acest lucru este, de fapt, grozav. Necesitatea este mama creativităţii şi cred că tocmai de aceea vom reuşi să facem filmul pe care ni-l dorim”, a explicat el.

În regia lui Tim Miller, cu o distribuţie ce le include pe Morena Baccarin şi Gina Carano, filmul se va lansa în primăvara lui 2016.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Reynolds, Deadpool

Alte știri din cinema

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 18 martie 2015 10:32
Nu te cred Ryan , dar ma voi lamuri personal cand voi urmari filmul ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells