Rocky Balboa – sfârșitul unei ere. Sylvester Stallone și-a luat adio de la legendarul personaj

de Cristina Grigore în 29 Nov 2018
Starul a predat ştafeta. Relansata franciză îl are acum drept protagonist pe Michael B. Jordan

Interpretul unor personaje iconice ale marelui ecran, actorul Sylvester Stallone și-a luat la revedere de la unul dintre acestea. Starul a revenit în rolul lui Rocky Balboa pentru filmele Creed, însă, după cum a ținut să menționeze într-un clip video postat pe contul său de Instagram, a venit vremea retragerii. Franciza va fi însă continuată de Michael B. Jordan, protagonistul lui Creed.

„Acesta va fi, cel mai probabil, ultimul meu «rodeo», pentru că ceea ce mi-am dorit să se întâmple, s-a întâmplat, deşi nu-mi imaginam că va fi posibil vreodată. Am crezut că am terminat cu Rocky în 2006. Apoi mi s-a prezentat tânărul acesta, Michael B. Jordan, şi totul s-a schimbat. Am predat ştafeta unei noi generaţii, cu noi poveşti, noi aventuri…”

„Sunt extrem de mulţumit acum, că fac pasul înapoi, pentru că povestea mea a fost spusă şi o altă lume se deschide în faţa publicului cu această generaţie nouă. Vreau să mulţumesc tuturor acelora care l-au primit pe Rocky în casele lor în aceşti 40 de ani. A fost un privilegiu pentru mine să pot crea şi juca acest personaj. Din păcate… totul trece şi se sfârşeşte. Vă iubesc, oameni buni şi generoşi. Si pe Rocky, de asemenea”, a mai spus actorul.

Creed II s-a lansat în cinematografele noastre pe 23 noiembrie. Stallone filmează acum pentru Rambo: Last Blood, ce va marca şi ultima sa apariţie în rolul lui John Rambo.

Exploreaza subiecte similare:

Creed II , Sylvester Stallone, Michael B. Jordan

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sean007 pe 29 noiembrie 2018 20:45
Stallone este un abil strateg și își cunoaște fanii! Pe ai lui personal dar și pe ai personajului Rocky.

Observ cum toti au luat mesajul lui fără să fie atenti la ideea probabilitatii.

Stallone testeaza reactia publicului.Public care se suparase si cand Stallone vorbise despre lipsa lui Rocky din Creed 2.

O sa vedeți in momentul anuntarii oficiale a lui Creed 3 ca Stallone va reveni in rolul antrenorului Rocky si in partea a treia va fi cu adevarat ultima sa aparitie.

Stallone repeta ideea seriei Rocky unde antrenorul lui a murit in Rocky 3.

Rocky Balboa va muri in Creed 3 la sfarsitul filmului dupa ce va fi antrenor pentru un ultim meci si isi va rezolva problemele familiale.

Creed 3 va incheia povestea lui Rocky si va continua cu inca o serie de trei dedicata 100% lui Adonis Creed.

Ivan Drago si Viktor Drago vor reveni intr-un film dedicat lor ori intr-o continuare a seriei Creed.

Sylvester77 pe 3 decembrie 2018 21:22
Exact pe gandul meu. Mai ales ca exceptand F.I.S.T. 1978, niciun personaj interpretat de Stallone nu a murit in vreun film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells