Roboţii gigantici din Pacific Rim, în trei postere

de Cristina Grigore în 29 Mar 2013
Fă cunoştinţă cu Coyote Tango, Cherno Alpha şi Crimson Typhoon

Studiourile Warner Bros. au lansat online posterele a trei roboţi-gigant din viitorul film al lui Guillermo del Toro, Pacific Rim. Afişele, preluate de PeliBlog.com, îi arată pe Coyote Tango, robotul construit de Japonia pentru a lupta cu uriaşii extratereştrii iviţi în film dintr-o crevasă a Pacificului, dar şi pe Cherno Alpha (al Rusiei) şi Crimson Typhoon (al Chinei).

Jaeggerii, aşa cum sunt numiţi roboţii creaţi de oameni pentru a ţine piept terifiantei invazii extraterestre, vor fi aduşi pe marile ecrane de doi specialişti ai efectelor vizuale, John Knoll şi Hal T. Hickel, premiaţi cu Oscar pentru lucrul la filmele Piraţii din Caraibe. Alături de ei vor sta alte nume cu rezonanţă în industria efectelor vizuale şi a efectelor speciale: Shane Mahan (a creat costumele din Iron Man), John Rosengrant (Real Steel) şi Clay Pinney (Independence Day şi Star Trek).

Scenariul filmului le aparţine lui Travis Beacham şi Del Toro. Distribuţia este formată din Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day şi Ron Perlman. Lansarea în România a filmului va avea loc pe 12 iulie.

Exploreaza subiecte similare:

Guillermo Del Toro, Pacific Rim, Travis Beacham, Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Ron Perlman

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ovidiu239 pe 29 martie 2013 15:15
Deci la noi posterul e mai asteptam ca filmul...
legolas05 pe 29 martie 2013 15:28
Mda,era normal sa fie roboti ai Rusiei,Chinei si Japoniei pt ca de acolo vor veni cam cele mai mari incasari(inafara de Sua)
neb2069 pe 30 martie 2013 13:31
Sau poate pt ca sunt economii puternice si are sens (cel putin din pct de vedere financiar) ca ar putea construi astfel de masinarii.
AndreBlack pe 29 martie 2013 16:34
Sunt curios sa vad ce poate acest film mai ales din partea lui Del Toro .
neb2069 pe 30 martie 2013 14:09
Mai sunt 2, cel american (Gipsy Danger) si cel australian (Striker Eureka). Cei interesati puteti gasi pe google postere cu ei.
Bagio pe 31 martie 2013 13:54
da...ms...chiar mai interesanti decat cei de aici :D
alex_il_fenomeno pe 1 aprilie 2013 16:29
Ii asteptam si in miscare :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells