Robin Williams „s-a schimbat” în timpul filmărilor la Night at the Museum 3, cu câteva luni înainte să moară

de Marina Florea în 6 Ian 2021
Actorul la finalul fiecărei zile plângea datorită stării tot mai proaste de sănătate, aflăm din recent lansatul documentar Robin’s Wish

Starea lui Robin Williams s-a deteriorat în timp ce filma sequel-ul la Night at the Museum, cu câteva luni înainte să moară, susține văduva acestuia,citată de independent.co.uk.

Ultimele zile ale actorului sunt descrise în Robin’s Wish, un nou documentar care studiază boala neurodegenerativă cu care actorul s-a luptat înainte să se sinucidă în 2014.

În noul documentar, care este acum difuzat în Anglia, văduva lui Williams, Susan Schneider Williams, dezvăluie că soțul ei s-a luptat să își rezolve problemele de sănătate înainte să se sinucidă, după ce a fost greșit diagnosticat cu boala Parkinson.

Cu toate acestea, a continuat să lucreze la film, și a filmat producția lui Shawn Levy Night at the Museum: Secret of the Tomb, alături de Ben Stiller, Rebel Wilson și Dan Stevens, în pofida bolii.

Fără să știe, Williams suferea de Demența cu corpi Lewy (DLB), o boală incurabilă a creierului, lucru care a ieșit în evidență numai prin autopsie.

O biografie din 2018 a lui Williams, scrisă de Dave Itzkoff, confirmă faptul că starea de sănătate a actorului s-a deterioriat în timpul filmărilor la ultimul film Night at the Museum.

Machieuza actorului, Cheri Minns, relata pentru The New York Post în 2018 că la finalul fiecărei zile actorul „plângea în brațele ei”...

Ea descria experiența ca fiind „groaznică”, adăugând că actorul spunea „Nu mai știu cum să fiu amuzant”.

În noul documentar, văduva actorul relatează în fața camerei: „Soțul meu lupta, fără să știe, cu o boală mortală. Aproape fiecare parte din creierul său era atacată - pur și simplu se dezintegra...”

Williams a jucat în filme clasice precum Mrs. Doubtfire, Good Morning Vietnam și Aladdin de la Disney. A câștigat și Oscarul pentru cel mai bun rol secundar, cel al psihologului din Good Will Hunting.

Documentarul este disponibil pentru download în UK.

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Robin Williams, Night at the Museum: Secret of the Tomb

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
forever_young_ pe 13 ianuarie 2021 16:39
Robin Williams un super actor , unul din preferatii mei ....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells