Ride Along nu cedează locul întâi în box office-ul american

de Cristina Grigore în 3 Feb 2014
Comedia That Awkard Moment și drama cu Kate Winslet și Josh Brolin, Labor Day, nu au avut șanse la podium

Comedia Ride Along a reușit o performanță adesea rezervată producțiilor de buget mare, așteptate cu nerăbdare de public. Filmul se află pentru a treia săptămână la rând pe primul loc în box office-ul american, căci scăderea cu aproape 50 de procente a încasărilor nu a fost suficientă pentru a-l detrona.

Potrivit rezultatelor obținute de BoxOfficeMojo.com, cele 12,3 milioane de dolari încasate l-au plasat deasupra lui Frozen (9,3 milioane de dolari, ce ridică încasările internaționale ale animației la 864 de milioane) în vreme ce comedia nou intrata în top, That Awkward Moment, Cu Zac Efron, Michael B. Jordan și Imogen Poots, nu a reușit să strângă mai mult de 9 milioane de dolari, clasându-se pe locul trei.

The Nut Job, aflat pe locul patru, a reușit să treacă cu cele 7,6 milioane de dolari strânse în acest sfârșit de săptămână de cele 42 de milioane ce au reprezentat bugetul de producție și pare să beneficieze încă de destul interes din partea publicului pentru a se îndrepta spre profit.

După Lone Suvivor (7,1 miloane de dolari) și Jack Ryan: Shadow Recruit (5,4 milioane), Labor Day, drama cu Kate Winslet și Josh Brolin, debutează în top abia pe locul șapte, cu 5,3 milioane de dolari încasări. Nominalizatele la Oscar American Hustle și The Wolf of Wall Steet se mențin încă în topul 10 al celor mai bune încasări de pe teritoriul nord-american – cu 4,3, respectiv 3,5 milioane de dolari strânși în acest week-end din vânzarea biletelor.

Exploreaza subiecte similare:

Ride Along, Frozen, That Awkward Moment, The Nut Job, Lone Survivor, Jack Ryan: Shadow Recruit, Labor Day, American Hustle, The Wolf of Wall Street

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Skynet.Zbenga pe 4 februarie 2014 00:21
Fabulos ce face frozen...
Are sanse sa atinga miliardul, desi personal nu cred ca o va face.

alex_il_fenomeno pe 18 februarie 2014 12:07
Sunt filme pe care am de gand sa le urmaresc si eu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells