Reuniune Twilight pe covorul roşu al lui American Ultra

de Cristina Grigore în 20 Aug 2015
Kristen Stewart, aflată la premiera noului său film, a pozat alături de Taylor Lautner

O mini reuniune a Twilight a avut loc ieri la premiera din Los Angeles a lui American Ultra, filmul în care Kristen Stewart joacă alături de Jesse Eisenberg. Fosta interpretă a Bellei s-a întâlnit pe covorul roşu cu  Taylor Lautner (care l-a jucat în Twilight pe Jacob Black), alături de care a făcut şi câteva poze, spre deliciul fanilor.

American Ultra este o comedie de acțiune în regia lui Nima Nourizadeh, în care Jesse Eisenberg joacă rolul unui agent sub acoperire, care devine un obstacol incomod pentru angajatorii săi, atunci când aceștia decid că a venit momentul să îl scoată din joc. Filmul se lansează la noi pe 25 septembrie.

Stewart, în vârstă de 25 de ani, a devenit recent una din vocile feminine de la Hollywood ce a ridicat problema discriminării sexuale marcante din industria cinematografică. „E de-a dreptul insultător”, a spus actrița. „Femeile trebuie neapărat să muncească mai mult pentru a se face remarcate”, a mai arătat ea.

Exploreaza subiecte similare:

American Ultra, Kristen Stewart, Taylor Lautner

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells