Regizorul lui Mad Max pregăteşte un film „aşa cum nu s-a mai făcut”

de Cristina Grigore în 26 Oct 2018
În rolurile centrale au fost aleşi actorii Idris Elba şi Tilda Swinton

George Miller, regizorul filmelor Mad Max, şi-a anunţat noul proiect cinematografic, ce se va numi Three Thousand Years of Longing. Filmul se anunţă unul ambiţios, însă realizarea lui înseamnă - spre dezamăgirea fanilor - amânarea anunţatelor continuări la populara franciză plasată într-un viitor distopic.

Potrivit Deadline.com, actorii Idris Elba şi Tilda Swinton au fost aleşi pentru rolurile centrale. Nu au fost oferite detalii legate de povestea filmului, însă surse apropiate echipei de realizatori au menţionat că va fi vorba despre o poveste de dragoste al cărei protagonist este un geniu. Miller, care va fi regizor, dar şi scenarist şi producător al peliculei, a declarat că Three Thousand Years of Longing va fi „un film aşa cum nu s-a mai făcut”.

Mad Max: Fury Road, ultimul film din serie, s-a lansat în 2015. A avut încasări internaţionale de 380 milioane de dolari internaţional şi a câştigat şase premii Oscar.

Exploreaza subiecte similare:

George Miller, Idris Elba, Tilda Swinton, Mad Max: Fury Road

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 26 octombrie 2018 11:41
Ramane de vazut daca amanarea continuarii seriei "Mad Max",merita asteptarea, iar faimosul regizor George Miller, ne v-a delecta intre timp cu o alta productie "ne mai facuta"...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells