Regele Arthur revine pe marile ecrane sub ”bagheta” lui Guy Ritchie

de Cristina Grigore în 29 Ian 2014
Studiourile Warner Bros. au în plan o serie de șase filme despre aventurile legendarului conducător britanic

Guy Ritchie a fost desemnat la cârma unei serii de filme ce vor descrie viața și aventurile legendarului conducător și erou britanic, Arthur, scrie Deadline. Proiectul, inițiat de studiourile Warner Bros., include nu mai puțin de șase filme destinate marelui ecran și are la bază seria de opt romane a lui Thomas Mallory din secolul XV, Le Morte d’Arthur.

Regizorul lui Sherlock Holmes a încercat anterior un remake al peliculei Excalibur. Și Bryan Singer a dorit să se ocupe de remake pentru studiourile Warner, însă proiectul a fost până la urmă abandonat. O încercare recentă a Warner de a recrea legenda lui Arthur a fost pelicula lui David Dobkins Arthur & Lancelot, ce urma să îl aibă ca protagonist pe Colin Farrell, însă și acest proiect a fost anulat din cauza problemelor financiare.

Ultimul titlu din programul de lucru al lui Ritchie a fost The Man from U.N.C.L.E., ce-i are în distribuție pe Henry Cavill, Armie Hammer și Hugh Grant.

Exploreaza subiecte similare:

Guy Ritchie, sherlock holmes, Bryan Singer, Colin Farrell, The Man from U.N.C.L.E., Henry Cavill, Armie Hammer, Hugh Grant

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 29 ianuarie 2014 10:52
Nu este regizorul potrivit pt asa ceva
legolas05 pe 29 ianuarie 2014 11:39
C-am mult 6 filme,oricum mie imi plac acest gen de filme.
Bayard pe 29 ianuarie 2014 14:08
Ce filme? ca mie nu mi-e clar cum o sa fie. Istorice? fantasy? cu magie, vrajitori samd?
legolas05 pe 29 ianuarie 2014 21:48
Eu sper sa fie istorice,iar daca contine si elemente fantastice cu atat mai bine.
zeno.marin pe 29 ianuarie 2014 14:05
Sa fie intr-un ceas bun si sa vedem... Nu stiu daca e un regizor nepotrivit pentru asa ceaba sau nu... Sa vedem, sa asteptam, macar dupa principiul ca hotul neprins e negustor cinstit.

"pelicula lui David Dobkins Arthur & Lancelot, ce urma să îl aibă ca protagonist pe Colin Farrell, însă și acest proiect a fost anulat din cauza problemelor financiare."

Iata un exemplu fericit si perfect in acelasi timp, in care problemele financiare pot fi o binefacere. Daca as fi miliardar, as plati bani grei ca anumiti actori sa nu mai joace niciodata.

alex_il_fenomeno pe 17 februarie 2014 19:32
Cred ca era si timpul, pana la urma...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells