Recomandări TV. Filme premiate la Sundance, un magnific clasic Disney, comedii și drame romantice

de Gloria Sauciuc în 13 Mar 2017
Rubricile Filme la TV și Seriale TV vă stau la dispozitie cu oferta integrală a canalelor de la noi

Ziua de luni este, așa cum v-am obișnuit, a Recomandărilor TV. Iată, așadar, o serie de filme pe care le vom urmări în următoarele seri ale acestei săptămâni. Desigur, oferta canalelor TV de la noi este mult mai variată în titluri și genuri. Nu ezitați să accesați Rubrica TV pentru oferta completă a posturilor de la noi.


Dramă. „Frozen River”/ „Râul înghețat
luni, 13 martie, ora 21.30, TVR 2
Cu două zile înainte de Crăciun într-un orășel de lângă New York, Ray Eddy (Melissa Leo) se trezește abandonată de soțul ei într-o situație aparent fără ieșire: nu numai că nemernicul a plecat pentru totdeauna, dar a luat și economiile familiei. Cu un salariu minuscul, femeia nu se descurcă, așa că-și hrănește cei doi fii cu... popcorn. Când pleacă în căutarea soțului, Ray dă peste Lila, o amerindiană descurcăreață, care s-a specializat în aducerea în Statele Unite a emigranților ilegali. Deși cele două femei nu au încredere una în cealaltă, ele fac o improbabilă echipă și pornesc într-o călătorie peste râul înghețat St. Lawrence, o călătorie la capătul căreia nu se știe peste ce vor da.

Dramă. „Mammal
Marți, 14 martie, ora, ora 23, Sundance Channel
O poveste captivantă a unei femei care și-a pierdut fiul și care dezvoltă o reație neortodoxă cu un băiat fără adăpost.

Animație. „Frumoasa și bestia
Miercuri, 14 martie, ora 20.30,  Antena 1
Un magnific clasic Disney, filmul din 1991 ne face introducerea pentru filmul live-action omonim, ce se lansează la cinema pe 17 martie, cu Emma Watson protagonista. Belle este o fată nemulțumită de viața dintr-un orășel provincial al Franței, care încearcă să respingă dovezile de afecțiune ale îngâmfatului Gaston. Bestia este un prinț tranformat într-un animal fioros printr-o vrajă pentru că nu putea să iubescă. Destinele celor doi se întâlnesc. Pentru a rupe vraja, Bestia trebuie să-i câștige dragostea frumoasei fete, altfel riscă să rămână așa pentru totdeauna.

Dramă romantică.  „ Blue Valentine
Miercuri, 14 martie, ora 23.20, DigiFilm
Dean (Ryan Gosling) şi Cindy  (Michelle Williams) încearcă, într-o noapte, să-şi salveze căsnicia pe cale de a se destrăma. Cei doi cresc fetiţa lui Cindy. Filmul îi arată apoi împreună, atunci când s-au întâlnit şi s-au îndrăgostit unul de celălalt - plini de viaţă şi de speranţă. Trecând fluid de la una la cealaltă perioadă din viaţa lor, Blue Valentine te face să te întrebi: unde s-a pierdut iubirea lor?

SF. „1984
Miercuri, 14 martie, ora 23.35, AMC
Viziunile incredibile și înspăimântătoare ale lui George Orwell despre o societate viitoare totalitară în care un bărbat a cărui datorie de zi cu zi este aceea de a rescrie istoria și care alege dragostea, plătind scump pentru alegerea sa s-au concretizat prima dată în filmul din 1956, pe care îl putem urmări la AMC.

Dramă romantică de război. „Pacientul englez
Joi, 15 martie, ora 00.30,  Paramount Channel
La sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, contele Almasy, trimis de Societatea Regală Britanică de Geografie să cerceteze deșertul Sahara, suferă arsuri îngrozitoare într-un accident aviatic. Vegheat de o infirmieră devotată și sensibilă, el își rememorează viața și, mai ales, povestea de dragoste intensă și interzisă care avea să-i schimbe destinul.
 
Comedia romantică. „No Strings Attached
vineri, 17 martie, ora 23.30,  ProTV
Ceea ce începe ca o soluție ideală pentru nevoile fizice devine un pic altceva când Adam începe să-și dea frâu sentimentelor.  Într-un final, amândoi se trezesc chinuindu-se să descurce legăturile în care s-au încurcat tot încercînd să le evite. Așa că ajung să-și pună întrebarea esențială: doi prieteni pot să facă sex fără să lase dragostea să se insinueze între ei? Ashton Kutcher și  Natalie Portman sunt protagoniștii acestei comedii romantice.



 

Exploreaza subiecte similare:

Frozen River, Melissa Leo, Mammal, Beauty and the Beast, Blue Valentine, Ryan Gosling, Michelle Williams, Emma Watson, George Orwell, The English Patient, No Strings Attached, 1984, Ashton Kutcher, Natalie Portman

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells