Recomandări TV. Comedie marca Mel Brooks, muzical premiat, telecinemateca și aventură pe micul ecran

de Gloria Sauciuc în 6 Iun 2016
Consultați rubricile dedicate programului Tv de pe Cinemagia pentru oferta completă de filme și seriale a micului ecran până duminică, 12 iunie

Comedie marca Mel Brooks.  Șei în flăcări/Blazing Saddles

luni,  6 iunie, ora 23.40, TNT

O comedie capodoperă a lui Mel Brooks, cu Cleavon Little în rolul şerifului şovăitor dintr-un târg plin de bandiţi din Vestul sălbatic. Un oraș din Vestul sălbatic al anului 1874, în care toți cetățenii par să se numească Johnson și să se ocupe cu creșterea vitelor stă în drumul căii ferate care trebuie construită cu orice preț. Hedley Lemar, un politician corupt își trimite oamenii în oraș pentru a le face viața tuturor un iad și a le lua proprietățile pe nimic. După ce șeriful e ucis, guvernatorul e convins de același politician să numească șerif un negru, tocmai pentru a nu avea nici o trecere în fața cowboy-lor

Muzical. Refrenul iubirii

marți, 7 iunie, ora 23,  AMC

De-Lovely este un film muzical despre celebrul compozitor american Cole Porter, despre viata si muzica sa. Prin intermediul unor compozitii ale sale, cum ar fi  „Night and Day”, „It’s De-lovely” si „In the Still of the Night”, trecutul sau prinde viață pe ecran, aducând în prim plan complexa relație cu soția sa, Linda.

Distribuția cuprinde mari vedete de cinema - Kevin Kline, Ashley Judd si Jonathan Pryce, precum și nume celebre din lumea muzicii: Robbie Williams, Alanis Morissette, Sheryl Crow, Mick Hucknall (solistul formatiei Simply Red), Natalie Cole, Elvis Costello, Lara Fabian, Lemar, Diana Krall, Vivian Green și Mario Frangoulis.. În fiecare zi de marți a lunii iunie puteți urmări pe AMC, de la ora 23, câte  un musical ceclebru.

Telecinemateca.  Joc dublu

miercuri, 8 iunie,  ora 20.10,  TVR 2

Recent divorţat, Steve Thompson  (Burt Lancaster ) – şofer de maşini blindate - o reîntâlneşte într-un club de noapte pe fosta lui soţie, Anna, de care este încă îndrăgostit. Cei doi reînnoadă relaţia, deşi Anna plănuieşte să se mărite cu Slim Dundee, un individ cu legături mafiote. Când acesta îi surprinde, Steve recurge la o minciună disperată, spunându-i că plănuieşte jaful unei maşini blindate. Planul va trebui apoi dus la îndeplinire, însă consecinţele sunt dramatice. Prezentare 5’ de Radu F. Alexandru .

Thriller dramă.  Murdărie

joi, 9 iunie, ora 00.50,  Paramount Channel

Bruce Robertson (James McAvoy ) e un polițist fanatic și corupt, care e pe punctul de a obține o promovare și nu va lăsa nimic să-i stea în cale. I se dă cazul unei crime brutale și presiunea pe care o simte să găsească făptașul e mare fiindcă are colegi competitivi, care ar dori să-i fure promovarea, printre care Ray Lennox.

Serial nou. „Criss Angel. Jocurile Minții”

vineri, 10  iunie, ora 22,  History

Considerat unul dintre cei mai influenţi oameni din lumea magiei,   maestrul   iluzionist   Criss  Angel transcende tradiţia şi ne prezintă perspectiva sa unică şi inedită asupra misticismului modern. În noul serial, exclusiv la HISTORY, magicianul aduce misterele scenei în stradă şi demonstrează public trucuri care estompează graniţa dintre realitate şi iluzie. Vineri, 10 iunie, este difuzat al doilea episod al seriei de reportaje.

Film românesc. Câinele Japonez

sâmbătă,  11  iunie, ora 18.45,  ProCinema

Bătrânul Costache Moldu și-a pierdut soția, casa și agoniseala de-o viață, în urma unei inundații. Întoarcerea neașteptată a fiului său, Ticu, din Japonia, alături de soție și băiat, îi va pune pe amândoi în situația în care trebuie să reînvețe să comunice, să redevină o familie. Costache învață să devină un bunic adevărat pentru nepotul lui de 7 ani iar Ticu repară greșelile trecutului. Un film delicat și tandru despre reconciliere familială. 

Comedie/aventuri. Giuvaierul Nilului

Duminică, 12  iunie, ora 15.45,  ProTV

Filmul este continuare la „ Idila pentru o piatră prețioasă”, unde Jack și Joan reușesc să aibă propriul yaht și o viață ușoară, dar ajung să se plictisească unul de altul și de stilul ăsta de viață.  Joan acceptă invitația de a fi oaspetele unui șeic, dar acolo ea este răpită și se trezește implicată într-o afacere cu un giuvaer. Jack hotărăște să o salveze împreună cu noul sau partener Ralph. Cu toții trec prin mai multe peripeții. 

Exploreaza subiecte similare:

Blazing Saddles, Mel Brooks, Cleavon Little, De-Lovely, Kevin Kline, Ashley Judd, Jonathan Pryce, Robbie Williams, Lara Fabian, Alanis Morissette, Criss Cross, Burt Lancaster, Filth, James McAvoy, Câinele japonez, Şerban Pavlu, Michael Douglas, The Jewel of the Nile

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 7 iunie 2016 22:14
Ma bucur sa vad reintrodus Jocurile mintii in grila...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells