Recomandări TV. Agenți secreți, crime, luptători cu oponenți neașteptați

de Gloria Sauciuc în 8 Oct 2018
Iată ce filme putem urmări la TV de luni până duminică

Micul ecran oferă, săptămâna aceasta, foarte multe filme de acțiune, thrillere și oponenți neașteptați. Iată o selecție a celor mai interesante titluri pe care posturile TV de la noi le oferă, de luni până duminică. Cinemagia vă pune la dispoziție, alături de programul complet al posturilor TV de la noi, rubrici de sine stătătoare cu Filme la TV și Seriale TV. Consultați programul pentru oferta completă, dacă printre recomandările de mai jos nu vă face niciun film cu ochiul.

Dramă. Labor Day (2013)
Luni, 8 octombrie, ora 18:10, Paramount Channel
Regizorul lui Juno şi Thank You For Smoking ne propune această dramă cu Kate Winslet și Josh Brolin protagoniști. Acesta din urmă joacă un evadat acuzat de crimă, care se ascundă de poliţie la Adele, o fostă dansatoare divorțată, fragilă din punct de vedere emoțional și cu inima frântă, care îl crește singură pe fiul ei. Pornind de la raportul răpitor-victime, relaţia evoluează foarte ușor către o poveste amoroasă ȋntre cei doi adulţi, acceptată și de adolescentul care ȋși vede mama ieșită din letargie.

Aventuri. 47 Ronin (2013)
Marţi, 09 octombrie, ora 18:10, Film Now
Kai (Keanu Reeves) este un proscris într-o Japonie eterică a anilor 1800, o lume de o brutalitate intensă și de o frumusețe incontestabilă, o vreme în care istoria își dă mâna cu fantasticul. Când cea pe care o iubea e răpită de lângă el, Kai rămâne cu inima frântă și pierdut. Rătăcind într-un univers populat cu vrăjitoare seducătoare înzestrate cu puteri de coșmar, în care îi ies în cale bestii mitice, dar și o societate secretă de călugări-demoni cu puteri letale, Kai se alătură unei frății de proscriși cu care poate împărtăși misiunea lui de răzbunare. Alături de Keanu Reeves, în această aventură epică regăsim o distribuție de superstaruri japoneze.

SF. Mad Max (1979)
Miercuri, 10 octombrie, ora 22:00, AMC
Într-un anume moment din viitor, legea şi ordinea de pe Pământ vor fi pe punctul să clacheze din cauza epuizării rezervelor de petrol. Realizat în anii '70, într-o decadă marcată de două mari crize ale petrolului, Mad Max a intenţionat să arate catastrofa ce s-ar putea produce în situaţia unei raţionalizări stricte a consumului de combustibil. Scenariştii au împins acţiunea într-un viitor distopic, evidenţiind un posibil conflict între patrulele de poliţie care încearcă să menţină ordinea şi bandele de motociclişti care terorizează micile comunităţi locale, furând combustibil din cisterne. Max (Mel Gibson) este un polițist blazat de munca pe care o face și scârbit de ororile întâlnite la tot pasul - vrea să se retragă și să trăiască liniștit cu soția și fiul. Când, însă, aceștia sunt uciși de banda de motocicliști ai lui Toecutter, Max se transformă într-un justițiar al șoselelor.

Thriller SF. Deja Vu (2006)
Joi, 11 octombrie, ora 23:00, CineMAX
Denzel Washington este agentul Doug Carlin, care investighează un atentat terorist soldat cu sute de morţi. Cu ajutorul unui program revoluţionar, Snow White, care deschide o fereastră temporală în trecut, Doug trebuie să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a-l prinde pe atentator, schimbând o dată pentru totdeauna istoria.

Crimă. Hitman: Agent 47 (2015)
Vineri, 12 octombrie, ora 01:00, PRO TV
Hitman: Agent 47 aduce laolaltă un anti-erou emblematic, o protagonistă puternică şi surprinzătoare, precum şi un antagonist aparent de neoprit, toţi într-o poveste incitantă ce parcurge tot globul. Acțiunea este reușit construită, iar subiectul se menține în premisele soft-SF-ului: un experiment de inginerie genetică. Față de Mission Impossible 5, cu care am fost tentați să comparăm filmul, acțiunea este ceva mai credibilă, fără să depășească locurile comune ale genului: unul sau mai mulți superagenți, o femeie fatală, o organizație malefică al cărei șef este eroul negativ.

Acțiune. Jack Reacher (2012)
Sâmbătă, 13 octombrie, ora 20:00, PRO TV
Publicat în 1997, romanul de debut al lui Lee Childs, Kiling Floor, care avea un personaj central pe care îl chema Jack Reacher, a captivat imediat cititorii. Au urmat 17 romane cu Reacher. Romancierul spune despre personajul creat de el: „Jack Reacher este o metaforă pentru ceea ce ne dorim cu toții în secret, și anume, justiție. Acesta cred că este marele punct de atracție al acestui personaj”. Tom Cruise a spus despre personaj: „E un personaj ieșit din comun. Nu are un telefon mobil, nu are mail. E un tip rămas în era analogă. Stă ascuns, plătește cu bani lichizi. Jack Reacher acționează așa cum ne-am dori și uneori să acționăm. În acest sens, e un soi de Dirty Harry, un James Bond, un Josey Wales”.

Aventuri. Kong: Skull Island (2017)
Duminică, 14 octombrie, ora 15:50, HBO
E în stare să lovească cu pumnul elicopterele. Dar e un dur cu suflet de copil. King Kong. Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezintă expediţia pe o insulă virgină din Pacific a unei echipe de savanţi, soldaţi și exploratori. Departe de tehnologia modernă, aceștia se aventurează pe domeniul sălbatic al marelui Kong, intrând astfel într-o confruntare supremă dintre om și natură. Samuel L. Jackson și noua Captain Marvel, Brie Larson, în distribuție.

Exploreaza subiecte similare:

Labor Day, Kate Winslet, Josh Brolin, 47 Ronin, Keanu Reeves, Mad Max, Mel Gibson, deja vu, Denzel Washington, Hitman: Agent 47, Jack Reacher, Mission: Impossible, Dirty Harry, Kong: Skull Island, Jordan Vogt-Roberts, Samuel L. Jackson, Brie Larson

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells