Recomandări TV. Acțiune, horror și film de festival

de Gloria Sauciuc în 7 Mai 2018
Angelina Jolie este ofițer operativ al CIA în filmul Salt, Lennie James înfruntă zombi iar Ciarán Hinds luptă cu ghețurile dar și cu o creatură de coșmar
Iată o selecţie a celor mai bune filme şi seriale programate săptămâna aceasta pe micile noastre ecrane. Consultaţi Programul TV de pe cinemagia.ro pentru oferta completă.
 
Acţiune. Salt (2010
luni, 7 mai, ora 20:30, PRO TV 
Scenaristul Kurt Wimmer concepuse rolul lui Salt ca pe un rol masculin. În film, Evelyn Salt este ofițer operativ al CIA ; ea este acuzată că ar fi un spion în conservare al Rusiei. Deși toată lumea se întoarce împotriva ei, Salt trebuie să își dovedească nevinovăția – dar faptul că ea fuge de urmăritori nu face decât să sporească îndoielile stârnite împotriva ei.
  
Serial TV. Fear the Walking Dead (2015) 
marţi, 8 mai, ora 00:00, AMC
În al patrulea sezon din „Fear the Walking Dead”, lumea protagonistei Madison Clark (Kim Dickens) și a familiei acesteia este văzută cu alți ochi... cei ai lui Morgan Jones (Lennie James), care se alătură poveștii, direct din universul serialului original, „The Walking Dead”.
 
Muzical. Mamma mia! (2008)
miercuri, 9 mai, ora 23:10, Digi Film

Mamma Mia! Here We Go Again (2018) se va lansa pe marile noastre ecrane pe 20 iulie, dar până atunci putem să urmărim pe micile ecrane primul film. Cu siguranta „Mamma mia!” va poate ridica moralul, asta mai ales daca sunteti fani ABBA, fiindca productia - care distribuie nume ca Meryl Streep, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard etc, este un musical ce foloseste hiturile celebrei formatii. Povestea in sine ajunge pe locul doi, ceea ce contează fiind faptul că toata lumea (din film) se simte foarte, nemaipomenit, extrem, inimaginabil de bine. Prin urmare, o să ajungeți și voi să fredonați piesele.

Serial TV. The Terror (2018) 
joi, 10 mai, ora 22:00, AMC

Un nou episod al serialului original marca AMC „The Terror” este difuzat pe post joi, de la ora 22:00. În anteriorul episod, al șaptelea (intitulat „Horrible from Supper”) este scris de Andres Fischer-Centeno și regizat de Tim Mielants. În scenariu, marinarii din expediția britanică își încep lungul drum pe jos, spre sud (unde sper să găsească salvarea), dar își dau rapid seama cât de expuși și de vulnerabili sunt, de fapt.

Dramă. American Gigolo (1980)
vineri, 11 mai, ora 22:55, CineMAX 
American Gigolo a rămas un thriller psihologic extraordinar de captivant chiar după trecerea anilor iar programarea sa pe micul ecran ne bucură. Richard Gere a fost transformat într-un sex-simbol mondial de acest film în anii 1980. Tânărul playboy Julian Kaye (Richard Gere) conduce cu pletele în vânt un Mercedes SL decapotabil pe faleza din Los Angeles, lovită de apele oceanului, în timp ce pe fundal se aude melodia „Call Me” a formației Blondie. Își trăiește viața fiind escorta pentru femeile mai în vârstă din Los Angeles. O întâlnește pe soția unui politician, Michelle, cu care va începe o relație, fără însa a-i cere bani. Dar când una dintre clientele sale este omorâtă, iar detectivul Sunday il suspecteaza pe Julian, libertatea acestui gigolo va fi amenințată. 
 
Acţiune. 2 Fast 2 Furious (2003)
Sâmbătă, 12 mai, ora 20:00, Antena 1 
Acţiunea sequel-ului să îl aibă în centrul său pe fostul poliţist Brian O'Conner (Paul Walker), care a început o viaţă nouă la Miami, participând la curse ilegale de maşini.Talentul său de pilot de curse îl aduce în atenţia poliţiei locale care încearcă să-l infiltreze în serviciul unui traficant de droguri sud-american. Pentru reuşita acţiunii, Brian îl aduce cu el pe Roman Pearce (Tyrese Gibson), un prieten din copilărie ce tocmai ieşise din închisoare. Cei doi formează un duo imbatabil, capabil să ocolească toate piedicile aflate în cale
 
Dramă. Dheepan (2015)
duminică, 13 mai, ora 22:10, TVR 2
Filmul premiat la Cannes 2015 cu se deschide cu Dheepan (Antonythasan Jesuthasan) în mijlocul celorlalți luptători tamili, atunci când așterne frunze uscate de palmier pentru un rug funerar, înainte de a-și arde propriile însemne militare. Camera lui Jacques Audiard sare apoi la Yalini (Kalieaswari Srinivasan), o tânără care caută cu disperare, într-o tabără de corturi, un copil orfan. Ea găsește acolo o fetiță de nouă ani, Illayaal (Claudine Vinasithamby) pe care o duce la Dheepan. Acum sunt o familie. Pot părăsi cu acte Sri Lanka. După care îl revedem pe Dheepan vânzând nimicuri, noaptea, pe străzile din Paris. 

Exploreaza subiecte similare:

Mamma Mia! Here We Go Again, Mamma mia!, Salt, The Walking Dead, Fear the Walking Dead, Kim Dickens, Lennie James, Meryl Streep, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, The Terror , American Gigolo, Richard Gere, 2 Fast 2 Furious, Paul Walker, Jacques Audiard, Dheepan

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells