Recomandări TV 22-28 august. Zombi, vrăjitori, spirite sălbatice

de Gloria Sauciuc în 22 Aug 2016
„Filme la TV” și „Seriale TV” sunt două secțiuni ale rubricii „TV” ce vă informează asupra ofertei complete de producții difuzate pe canalele de la noi.

Serial.  Fear the Walking Dead
luni,  22 august , ora 22,  AMC
Incepand de luni, 22 august, vom putea urmari partea a doua a sezonului 2 si vom avea parte de emotii si trairi interesante, alaturi de protagonistii serialului. Pe măsură ce ne îmbarcăm la a doua jumătate a sezonului doi din Fear the Walking Dead, familiile Clark/Manawa, Salazar și Strand se destramă. Evenimentele care s-au petrecut pe vasul Abigail au dus personajele noastre în derivă. Acum ei trebuie să-și găsească propriile căi de supraviețuire. Alicia se luptă cu refuzul lui Madison de a-l lăsa pe Nick să plece, în timp ce Travis încearcă să-l protejeze pe Chris de întunericul apocaliptic care amenință să-l consume. Strand este pierdut în durere, iar puterea trecutului întunecat al lui Daniel a lăsat-o pe Ofelia dezamăgită în privința supraviețuirii și clădirii unei vieți noi.
.
Comedie. Swingers
marți, 23 august , ora 22.30,  TV1000
Cinci tineri, în jur de douăzeci de ani, încearcă să înţeleagă misterele vieţii şi ale femeilor. Mike (Jon Favreau) este foarte deprimat pentru că prietena lui a rămas la New York după ce el s-a mutat la Hollywood ca să-şi încerce norocul ca actor. Aici a găsit doar singurătate şi tristeţe. După şase luni, prietenii lui Mike decid să facă ceva şi să-l readucă la viaţă. Distribuţia: Jon Favreau (Mike Peters), Vince Vaughn (Trent Walker)

Dramă. There Will Be Blood
miercuri, 24 august,  ora 22.25,  Paramount Channel
Un film derulat la frontiera necrutatoare a Californiei de inceput de secol, in contextul boom-ului explorarilor petroliere. Povestea urmareste ascensiunea lui Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis), evoluand dintr-un miner amarat, care isi creste singur fiul, intr-un magnat al titeiului.

Fantasy.  Beautiful Creatures
joi, 25 august,  ora 20.30,  ProCinema
Iată o ocazie de a-l vedea pe noul Han Solo pe micul ecran, în rolul lui Ethan, un elev în ultimul an de liceu.
Gatlin din Carolina de Sud poate părea un orășel sudic adormit, unde nu se întâmplă niciodată nimic. Dar dincolo de aparențe, există aici forțe magice și bizare, de origini străvechi, care sunt pe cale de a se manifesta din nou, în moduri pe care locuitorii orașului nici nu și le pot imagina. În centrul narațiunii se află Ethan, un elev în ultimul an de liceu, care vrea să scape de viața monotonă din micul oraș, și Lena, membră a clanului de vrăjitori, cu puteri supranaturale. Ea tânjește să se elibereze de blestemul familiei care se va abate asupra ei la împlinirea vârstei de 16 ani, când va înfrunta Revendicarea și va fi aleasă fie de Forțele Întunericului, fie de Forțele Luminii.

Comedie. O familie de coșmar
vineri, 26  august, ora 00.30,  Antena 1
Un socru de cosmar si Doi cuscri de cosmar au lasat in urma unele din cele mai iubite personaje de comedie. Acum, ce-a de-a treia serie, O familie de cosmar, ne va aduce in prim plan un alt moment din viata, cu impactul sau comic asupra unei casnicii si asupra unei familii: copiii.
Comedia se intoarce cu noi infruntari intre Jack Byrnes (Robert de Niro) si Greg Focker (Ben Stiller). Au trecut 10 ani, Greg Focker are acum doi Fockeri micuți împreună cu soția sa, Pam, și, după nenumărate ciocniri cu suspiciosul său socru, Jack, Greg poate să respire ușurat. A fost, de bine, de rău, acceptat în cercul încrederii familiei soției sale. Dar asta numai până când Jack îl ia iarăși în vizor.

Comedie horror. Shaun of the Dead
sâmbătă,  27 august, ora 00.45,  TNT
Confruntat cu o invazie de zombi și înarmat doar cu bune maniere și o lopată, Shaun pleacă împreună cu Ed să-și salveze mama și, deși nu îi face plăcere, tatăl vitreg, prietena și, cu totul împotriva voinței sale, pe prietenii acesteia, David și Dianne, ducându-i în locul cel mai sigur pe care îl știe, barul Winchester.

Dramă-fantasy.  Suflete pereche
duminică, 28 iulie,  ora  23.45,  FilmBox
Adaptat pentru televiziune de Andrew Davies (Little Dorritt, Bleak House) Affinity este o poveste cu fantome,  stranie și extrem de convingătoare, un mister complex și intrigant și o poveste de dragoste mișcătoare, cu o întorsatură neasteptată în cadrul poveștii. Situat în și în jurul închisorii de femei la Millbank în Londra victoriană, Margaret Prior a decis să facă niște „treabă bună”, împreună cu criminalele uneia din cele mai notorii închisori din Londra. Înconjurată de prizonieri, criminali si hoți mici, Margaret se simte atrasă de unul dintre deținuții cei mai atipici ai închisorii. Înțelegătoare în privința condiției sale de spiritualist enigmatic, Selina Dawes Margaret se vede legând o prietenie în timpul vizitelor ei, neașteptându-se să se găsească într-o lume întunecată de ședințe, umbre, spirite sălbatice și pasiuni indecente. Este Selina un fals sau un copil minune?

Exploreaza subiecte similare:

Fear the Walking Dead, Swingers, There Will Be Blood, Beautiful Creatures, Little Fockers, Shaun of the Dead, Affinity

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells