Recomandări Timp liber 2-3 august 2014

1 Aug 2014
Weekend: cele mai interesante spectacole, concerte şi petreceri!

Pe lângă vizitele la cinema, weekendul poate fi făcut mai frumos şi interesant cu o mulţime de evenimente culturale. Iată mai jos câteva dintre cele mai interesante spectacole, concerte şi petreceri ale acestui sfârşit de săptămână. Găseşti o listă aproape exhaustivă a evenimentelor organizate în secţiunea Timp Liber, adică AICI.

Concert Timpuri noi
sâmbătă, Hard Rock Cafe, ora 22.00
La Hard Rock Cafe, luna august începe în forță, cu una dintre cele mai longevive, iubite și apreciate trupe rock din România! Timpuri Noi revine pe terasa Hard Rock Cafe cu un concert live, în aer liber, care va readuce la viață hiturile care au cucerit milioane de fani în cele trei decenii de carieră.

Petrecere Pepenăria #3 de la Plastilina
sâmbătă, Plastilina, ora 18.00
Probabil cel mai "cool" concept de petrecere din Bucureşti în acest weekend. Sâmbătă ai trei motive să rămâi în capitală: muzică, pepene, plastilină. Plastilina a pregătit un weekend răcoros de vară cu muzică faină, pepene răcoros, înghețată cu pepene și multe mixuri curajoase cu pepene.

Festivalul Strada Armenească
vineri-duminică, Strada Armenească
Comunitatea armenilor din România organizează a doua ediţie a festivalului Strada Armenească, un eveniment ce va reuni în preajma Bisericii şi Străzii Armeneşti concerte, spectacole de dans, ateliere de caligrafie şi creaţie, dar şi degustare de bucate armeneşti şi cafea la nisip. Vizitatorii vor avea acces şi la un mic bazar cu obiecte de artă specifice comunităţii.

Teatru Cui i-e frică de Virginia Woolf?
duminică, Godot Cafe Teatru, ora 20.00
Cunoscuta piesă de teatru a lui Edward Albee are parte de noi reprezentanţii la Godot. "Cui i-e frică de Virginia Woolf?" (Premiul Tony pentru Cea mai bună piesă de teatru în 1962) este una dintre cele mai amuzante și mai tulburătoare radiografii ale mitului "familei perfecte". George (Ionuț Grama), profesorul ratat de la catedra de istorie, și Martha (Florina Gleznea), exuberanta sa soție și fiica șefului universității, se întorc acasă după o petrecere. Dar noaptea abia începe, mulţi demoni ieşind la iveală în orele ce vor urma.

Tur Cu bastonul prin Bucureşti
duminică, start din faţa Ateneului Român, ora 18.00
Un eveniment prilejuit de aniversarea a 555 de ani de la fondarea Bucureştiului. Proiectul „Cu bastonul prin București”, desfășurat în perioada 26 iulie - 7 septembrie, cuprinde anul acesta 14 tururi ghidate gratuite, desfășurate pe un traseu de 2 km, în fiecare sâmbătă de la ora 11.00 și duminică de la ora 18.00, având de fiecare dată ca punct de pornire Ateneul Român. Istorii despre primele tramvaie trase de cai, despre viața de noapte din București, crime, modă și lux, dar și povești despre chiriași, prinți, curtezane, oameni politici, grădini de vară, palate și teatre; toate acestea vor putea fi ascultate pe parcursul tururilor ghidate organizate de ARCEN.

Expoziţie Dialog cu războinicii împăratului Qin
vineri-duminică, Muzeul Ţăranului Român
Expoziţie itinerantă inspirată de celebrii soldaţi ai împăratului Qin. Un parteneriat între China şi 27 de ţări europene a dus la realizarea acestui expoziţii, ale cărei exponate sunt reinterpretări vizuale extrem de personale create de câte un artist din fiecare ţară europeană, ale războinicilor de lut din armata atotputernicului împărat Qin.

Foto: MediafaxFoto

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 1 august 2014 21:37
Cred ca voi merge la festivalul armenesc.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells