Răul iese din întuneric pe marele ecran cu premiera „Nu stinge lumina”

de Cinemagia în 11 Aug 2016
„Nu stinge lumina”, o producție Grey Matter/Atomic Monster, în premieră din 12 august la cinema

Producătorul James Wan („Trăind printre demoni”) ne aduce din 12 august la cinemaNu stinge lumina”, o nouă poveste de groază despre o amenințare necunoscută care pândește din întuneric.

Când a plecat de acasă, Rebecca a crezut că a lăsat în urmă toate fricile din copilărie. Niciodată nu a reuşit să facă diferenţa între ce era real şi ce nu atunci când se stingea lumina... iar acum fratele ei mai mic, Martin, trece prin aceleaşi momente de groază care, odată, i-au ameninţat şi ei viaţa. O entitate demonică ataşată în mod misterios de mama lor, Sophie, a reapărut în mod inexplicabil.

Dar de data aceasta, pe măsură ce Rebecca se apropie tot mai mult de dezlegarea misterului, nu mai există niciun dubiu că viețile lor sunt în pericol... odată ce se sting luminile.

Teresa Palmer („Triple 9: Codul străzii”, „Iubitul meu e zombi”) este Rebecca, Gabriel Bateman („Annabelle”) îi dă viață lui Martin, Billy Burke (din franciza „Amurg”) este Paul, tatăl lui Martin, Alexander DiPersia („Forever”) îl interpretează pe Brett, iubitul Rebeccăi, iar Maria Bello („Prizonieri”) este Sophie.

„Nu stinge lumina” reprezintă primul lungmetraj regizat de David F. Sandberg, scenariul fiind scris de Eric Heisserer („Destinație finală 5”) pe baza filmului de scurt metraj cu același nume realizat de Sandberg. James Wan, Lawrence Grey și Heisserer sunt producătorii peliculei, Walter Hamada, Dave Neustadter și Richard Brener fiind producătorii executivi.

Echipa din spatele camerelor de filmat condusă de Sandberg îi include pe: Marc Spicer, director de imagine („Furios și iute 7”), Jennifer Spence ca scenograf (filmele „Insidious”), Kirk Morri („Trăind printre demoni”) și Michel Aller („Activitate Paranormală. Dimensiunea Spectrală”) ca editori de imagine și Kristin M. Burke („Trăind printre demoni”), designer de costume. Coloana sonoră este compusă de Benjamin Wallfisch („Bhopal: O rugăciune pentru ploaie”).

Warner Bros. Pictures și New Line Cinema prezintă „Nu stinge lumina”, o producție Grey Matter/Atomic Monster, în premieră din 12 august la cinema.

Exploreaza subiecte similare:

James Wan, The Conjuring, Lights Out, Teresa Palmer, Triple 9, Warm Bodies, Gabriel Bateman, Annabelle, Eric Heisserer, Furious Seven, Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells