Rănit grav pe platourile de filmare ale lui Ghost Rider 2, un cascador dă în judecată studiourile Sony

de Cristina Grigore în 11 Mar 2013
Îngrijirile medicale după accident l-au costat pe acesta aproape un milion de dolari

Cascadorul Michael Gaboff (cunoscut drept Crazy Mike), a fost angajat acum un an de Sony Pictures pentru o cascadorie ce urma să face parte din campania de promovare a DVD-ului lui Ghost Rider: Spirit of Vengeance.

Cum a decurs aceasta: echipa a dat foc gecii lui Gaboff, după care acesta a trebuit să sară cu motocicleta peste un lac. Însă lucrurile au luat o întorsătură urâtă, căci săritura a fost prea lungă, iar cascadorul a ajuns să cadă nu în lac, ci pe pământ. În urma impactului, el s-a ales cu rupturi şi fisuri ale aproape tuturor oaselor din corp: coccisul, pelvisul, gâtul , ambele mâini, coastele, claviculele, fiindu-i afectaţi şi plămânii. În plus, din cauza focului care nu s-a stins după căzătură, s-a ales şi cu arsuri de gradul doi.

Gaboff a dat acum în judecată compania Sony, pretinzând că studioul a ştiut că respectiva cascadorie era periculoasă, dar a preferat să nu mai ia măsuri de siguranţă. El nu a vrut să dezvăluie suma pe care o pretinde ca despăgubire, însă a menţionat că factura medicală l-a dus la aproape 1 milion de dolari.

Producătorii lui Ghost Rider 2 au declarat doar că Gaboff „a fost angajat drept un al treilea colaborator, indepenent, al video-ului de promovare şi era pe deplin responsabil de design-ul şi de modul de execuţie al cascadoriei. Orice altă declaraţie în această privinţă este falsă”, au mai menţionat aceştia.

Exploreaza subiecte similare:

Ghost Rider: Spirit of Vengeance 3D

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
keops pe 11 martie 2013 11:35
numele pe care il are zice tot ce vrei sa stii despre el si despre accidentul asta.A fost vina lui ca doar a vazut in ce se baga si tot a sarit.
xerses pe 11 martie 2013 13:24
Oricum este dureros, insa e o meserie in care isi asuma riscurile...
Iulian. pe 11 martie 2013 13:43
Conform declaratiei sale nu vad de ce nu ar fi insistat asupra colaboratorilor sa aplice masuri de siguranta daca el era sceptic..e cu dus si-ntors ce s-o fi intamplat acolo.
SANDA45 pe 11 martie 2013 15:29
riscul meseriei.
zeno.marin pe 11 martie 2013 15:30
"Shit happens" din pacate in aceasta meserie extrema careia cinematografia ii datoreaza atat de mult. Cred ca nu exista cascador fara armaturi si tije, nu e unul sa nu-si fi sfarmat cateva oase in timpul turnarii unei scene, ba multi dintre ei chiar au murit fara sa stie mai nimeni de ei, pomeniti fiind pentru scurta vreme la stiri sau prin sectiunea Trivia a filmului cu pricina... Numele sau nu ar treubui sa fie Crazy Mike, ci... Shameless Mike. E meseria lui, stia foarte bine la ce riscuri se expune si banuiesc ca a semnat fisa de protectie a muncii inainte sa se urce pe motocicleta.
AndreBlack pe 11 martie 2013 15:40
Este si vina lui dar este si vina echipei .
MikkaelWolfganger pe 11 martie 2013 17:40
Mai stiu eu un baiat de il chema tot Mike,Stuntmen Mike, si tot cascador era...aparea printr-un film de-al lui Tarantino :)).....Sa nu se inspire si asta de pe acolo, ca nu mi-i vad bine pe baietii de la Sony :))
cosmin742000 pe 11 martie 2013 18:23
In America si daca te impiedici de pragul unei farmacii , poti da in judecata farmacia , ca nu a scris la intrare " Ba boule uita-te pe unde mergi".Curand o sa existe procese in care rudele victimelor o sa dea statul in judecata ca nu a pus afise cu " inspira / expira" si au murit sufocati. In America orice e posibil:))
alex_il_fenomeno pe 29 martie 2013 15:06
Pai nu s-a semnat nimic in prealabil, avand in vedere ca vorbim de cascadori?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells