Protagonistul lui The Jungle Book povesteşte cum s-a distrat între filmări cu Bill Murray şi Jon Favreau

de Cristina Grigore în 18 Apr 2016
Din 15 aprilie, Neel Sethi este întruchiparea lui Mowgli şi pe marile noastre ecrane

Transformat peste noapte într-un star de cinema, Neel Sethi, băiatul de 12 ani care îl joacă pe Mowgli în noul film Cartea Junglei, a avut parte la filmări de o serie de momente inedite şi colaborări cu actori celebri - Bill Murray, Sir Ben Kingsley, Scarlett Johansson şi Christopher Walken. Unul din lucrurile  de care îşi aduce aminte cu plăcere este - însă - o plimbare la Martha’s Vineyard, un celebru punct turistic din Massachusetts, unde micul actor s-a deconectat alături de Bill Murray şi regizorul filmului, Jon Favreau, după sesiunile de înregistrări ale melodiei The Bare Necessities.

Cum foarte mare parte din film s-a făcut în studio, cu ajutorul unor marionete, a scenografiei realizate special pentru anumite scene şi a ecranelor verzi, micului actor i-au fost rezervate şi câteva momente de relaxare.

„Am înregistrat cântecul alături de Bill Murray şi am cântat cu el. Apoi eu şi Jon Favreau am zburat cu un avion privat către Martha’s Vineyard, unde Jon a făcut un grătar şi eu am jucat fotbal cu Bill Murray”, a povestit actorul pentru Cinemablend.com.

Deşi îi pare rău că viaţa de vedetă nu-i mai permite să fie alături de familie şi prieteni, Sethi se bucură totuşi de avantajele celebrităţii şi visează la un rol „special” de supererou.

„Viaţa mea este nebunesc de diferită acum. Nu mai merg la şcoală, nu-mi mai pot vizita părinţii în cabinetul lor stomatologic. Nu-mi mai pot vedea prietenii. Dar sunt într-un film. Văd lumea. Fac lucruri de genul acesta. Merg la premiere, ceea ce este cu adevărat grozav. Aşa că lucrurile se echilibrează”, spune noul Mowgli.

„Vreau să fac şi Cartea junglei 2. Nu ştiu ce zic cei de la Disney… Vreau să îl joc pe Mowgli în continuare, dar în acelaşi timp vreau să fiu un tip nou de supererou. Unul de care nu ştie nimeni încă. Nu neapărat ceva din DC sau Marvel, aş vrea să fiu o combinaţie a acestora!”, punctează hotărât Sethi.

Exploreaza subiecte similare:

The Jungle Book, Neel Sethi

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells