Producții de la Hollywood, în aer liber, la Herăstrău Open Air, din 16 iulie

de Cinemagia în 12 Iul 2023
Pâna pe 31 iulie, seara de la ora 21

În luna iulie, bucureștenii pot viziona filme în aer liber la Teatrul de Vară din parcul Herăstrău. Cele mai noi producții de la Hollywood vor rula în perioada 16-31 iulie, de la ora 21:00, la Teatrul de Vară. Herăstrău Open Air este un eveniment organizat de HappyCinema.

Organizatorii îi invită pe spectatori să petreacă  seri antrenante cu acțiune memorabilă, să se distreze cu o comedie românească sau să experimenteze senzații noi cu un horror sub clar de lună! Iată ce premiere ne așteaptă în luna iulie:

Misiune: Imposibilă - Răfuială mortală partea întâi

În această a șaptea parte din franciza Misiune: Imposibilă, Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa trebuie să localizeze o armă periculoasă înainte să ajungă în mâinile nepotrivite. Filmul va rula pe 16, 17, 20, 26, 31 iulie ora 21:00.

Haita de acțiune

Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Filmul va rula pe 18 iulie ora 21:00.

Insidious: Ușa roșie

În Insidious: Ușa roșie, distribuția originală a francizei horror se întoarce pentru ultimul capitol din saga terifiantă a familiei Lambert. Filmul va rula pe 19 iulie ora 21:00.

Barbie

Să trăiești în Barbie Land înseamnă să fii o ființă perfectă într-un mediu perfect. Asta dacă nu ai o criză existențială. Sau dacă nu cumva ești un Ken. Filmul va rula pe 21 și 24 iulie ora 21:00.

Oppenheimer

Scris și regizat de Christopher Nolan, Oppenheimer este povestea celui care trebuie să riște să distrugă lumea pentru a o salva – fizicianul Robert Oppenheimer și a rolului pe care acesta l-a avut în dezvoltarea bombei atomice. Filmul va rula pe 23 și 25 iulie ora 21:00.

Exploreaza subiecte similare:

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One, Haita de acțiune, Insidious: The Red Door, barbie, Oppenheimer

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells