Primul trailer The Maze Runner, cu imagini cutremurătoare

de Cinemagia în 18 Mar 2014
Filmul se lansează la noi pe 19 septembrie

Primul trailer The Maze Runner a fost dat astăzi publicităţii, convingându-ne de potenţialul extraordinar al filmului cu lansarea românească pe 19 septembrie. Povestea îl are în centru pe Thomas (Dylan O'Brien), un adolescent al viitorului care se trezeşte lasat de un lift industrial în mijlocul unei poieni.

Thomas este înconjurat de alţi băieţi de vârsta lui, care-i urează bun venit. Nici ei nu au habar cum au ajuns acolo şi nu-şi amintesc nimic din viaţa de dinainte. Ştiu doar că între ei şi posibila libertate de dincolo de zidurile înalte ce-i înconjoară se află un labirint gigantic, plin de primejdii...

Uşile lui se deschid dimineaţa şi se închid seara, iar cei care au petrecut noaptea înăuntru au murit. Bântuit de fiinţe monstruoase, labirintul poate fi explorat doar în timpul zilei, iar asta o fac „alergătorii”, a căror sarcină este să realizeze hărţi zilnice cu modificările din labirint, în încercarea de a găsi o cale de evadare. Pereţii sunt înalţi de 100 de metri, întinşi pe zeci de kilometri.

Vedem în trailer cum se mişcă zidurile, iar în final imaginea cu trupul unui alergător prins între ziduri este cutremurătoare. Zărim, în treacăt, şi una dintre creaturle ce apără labirintul, vânând „alergătorii” trimişi să-l exploreze.

Exploreaza subiecte similare:

The Maze Runner, Dylan O'Brien

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raulk pe 18 martie 2014 13:22
Suna foarte interesant,e de vazut.
HarlequinMonkey pe 18 martie 2014 18:59
Frumos. Mult suspans.. imi aduce aminte de seria The Cube.
AlineziaBumfi pe 18 martie 2014 19:09
Pare foarte interesant, cred ca va fi bun.
Bayard pe 18 martie 2014 20:34
Arata surprinzator de bine.
Phantom_sub pe 19 martie 2014 00:49
Inspirat din trilogia Captiv în labirint. Primele două cărţi au fost traduse. Abia aştept să văd filmul.
OSebastian pe 19 martie 2014 19:26
Cartea este destul de buna asa ca daca se tin de ea o sa iasa super bine. Deja din trailer se vede ca o sa fie un film bun.
alex_il_fenomeno pe 11 aprilie 2014 00:02
Posibil blockbuster...Sper sa nu ma insel.
Miiku pe 27 iunie 2014 13:01
Wow, pare promitator. Ma asteptam la efect ceva mai slabe, dar vad ca s-au ridicat peste asteptarile mele. Abia astept sa il vad.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells