Primul trailer la Gardienii Galaxiei 3 readuce la un loc întreaga echipă

de Gloria Sauciuc în 2 Dec 2022
Ne grăbim să îl vedem pe micul Rocket Raccoon

Primul trailer pentru Gardienii Galaxiei 3 este aici! Trailerul a avut premiera în cadrul prezentărilor Disney și Marvel din timpul Comic Con Experience 2022 din Brazilia. Este, practic, începutul campaniei promoționale pentru Gardienii 3, în condițiile în care filmul nu este pregătit pentru premieră decât tocmai pe 5 mai 2023.

Trailerul are din plin glumele pe care le așteptam de la un film cu Gardienii Galaxiei, însă are și o latură emoționantă pe măsură ce conchide asupra poveștii întregii echipe și a timpului pe care l-au petrecut împreună.

Trailerul descrie originile lui Rocket Raccoon și experimentele pe care le-a suferit copil fiind dar care l-au ajutat să devină ceea ce este astăzi, plus faptul că Peter Quill încearcă să reînnoade legătura cu Gamora.

Desigur, toate acestea se întâmplă în timp ce echipa încearcă să integreze un nou personaj, pe Adam Warlock (jucat de către Will Poulter din Runner și Midsommar).

Deși Gardienii au fost o prezență permanentă în MCU de-a lungul ultimilor ani, apărând atât în Avengers: Infinity War cât și în Avengers: Endgame ca și în Thor: Love and Thunder de anul acesta, ultimul lor film pe marele ecran a fost în 2017, odată cu Gardienii Galaxiei vol.2.

În timp ce Gardienii Galaxiei de sărbători/The Guardians of the Galaxy Holiday Special a stimulat apetitul fanilor, mai avem de așteptat pentru cel de-al treilea volum. Forța lui James Gunn din spatele seriei de filme, atât ca scenarist cât și ca regizor, ne face încrezători într-o finală spectaculoasă.

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy Vol. 3 

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells