Primele imagini cu Michael Douglas în rolul lui Hank Pym

de Cristina Grigore în 16 Oct 2014
Actorul de 70 de ani se transformă în noul film Marvel în creatorul lui Ant-Man

Într-o declaraţie anterioară, Michael Douglas preciza că, deşi joacă rolul lui Hank Pym în noul film Marvel, nu îl vom vedea şi în costumul lui Ant-Man. Într-adevăr, cei de la SuperheroReport.com l-au surprins pe actor pe platourile de filmare doar într-un costum elegant, la volanul unei maşini de epocă.

Iată şi intriga filmului: „Înarmat cu extraordinara abilitate de a-şi micşora dimensiunile şi a-şi mări, proporţional, puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică ascunsă şi să îşi ajute mentorul, pe Dr. Hank Pym (Michael Douglas). Ei trebuie să facă tot ce le stă în putinţă pentru a proteja secretul din spatele extraordinarului costum Ant-Man de o nouă generaţie de pericole neobişnuite. Înfruntând obstacole insurmontabile, Pym şi Lang vor pune la cale un jaf ce ar putea salva lumea”.

Ant-Man, în regia lui Peyton Reed (Yes Man) se va lansa în România pe 31 iulie 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Michael Douglas, Ant-Man

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells