Primăvara începe la AXN cu serialul Secrete și minciuni

de Cinemagia în 17 Feb 2015
Premiera românească a noului serial cu Juliette Lewis și Ryan Phillippe se vede pe AXN din 6 martie, la doar câteva zile după premiera din S.U.A.

AXN prezintă din 6 martie, ora 22:00, cea mai recentă producție ABC, Secrete şi minciuni, un serial învăluit în mister, ce pune în lumină splendidul joc actoricesc al lui Ryan Phillippe și Juliette Lewis.

Serialul de 10 episoade debutează în România la doar câteva zile după premiera din Statele Unite ale Americii și incită pasionații genului thriller-elor detective prin povestea sumbră a unei crime cu un suspect neașteptat. Ben Crawford (Ryan Phillippe) trece din rolul de bun samaritean la suspect de omor calificat după ce descoperă trupul neînsuflețit al fiului vecinilor, Tom Murphy, în pădurea din apropierea casei. Pe măsură ce detectivul Andrea Cornell (Juliette Lewis) sapă după adevăr și îl plasează pe Ben în topul suspecților, cazul se complică și se dezvăluie în fața telespectatorilor din perspectiva lui Ben. Încercând să își apere renumele și să își păstreze imaginea intactă, Ben însuși începe o muncă de detectiv, revelând secrete adânc ascunse. Nimeni nu scapă suspiciunilor, într-o comunitate unde toți cred că se cunoșteau între ei. Viața de familie a lui Ben, intrată deja într-o perioadă nefericită, este întoarsă cu susul în jos pe măsură ce procesul anevoios de menținere a imaginii tatălui perfect avansează.

Secrete și minciuni este un serial thriller marca Barbie Kligman (Private Practice), bazat pe producția australiană originală Secrets & Lies, creată de Stephen Irwin. Ryan Phillippe (Cruel Intentions, Damages, Crash) joacă rolul lui Ben Crawford, Juliette Lewis (August Osage County) al detectivului Cornell, KaDee Strickland (Private Practice) - Christy Crawford, Natalie Martinez (Under the Dome, CSI.: NY) - Jess Murphy, Dan Fogler (The Goldberg's, Hannibal) - Dave Lindsey, Indiana Evans (Blue Lagoon: The Awakening) - Natalie Crawford şi Belle Shouse - Abby Crawford.

Despre AXN

AXN are peste 16 milioane de abonaţi doar în Europa centrală, unde este difuzat în şase ţări: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria, şi în cinci ţări din regiunea Adriatică – Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru. Postul este pe primul loc în preferinţele tinerilor adulţi din grupul de vârstă 18-34 de ani când este vorba de divertisment dinamic. Pe lângă seriale de bună calitate, AXN difuzează şi unele din cele mai îndrăgite filme de la Sony Pictures, precum şi de la alte studiouri.

Despre Sony Pictures Television

Sony Pictures Television (http://www.sonypicturestelevision.com), companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT se mândreşte şi cu o listă de programe actuale, printre care se numără drame populare şi emisiuni tip joc, seriale de referinţă, seriale animate originale şi comedii, filme artistice şi drame ce au primit votul criticilor. SPT are 19 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 13 ţări în afara Statelor Unite, menţinând birouri în 31 de ţări. Portofoliul global SPT conţine 148 de posturi în 178 de ţări, ajungând astfel, cumulat, la mai mult de 1,2 miliarde de abonaţi din întreaga lume. Pe lângă acestea, SPT creează conţinut original şi gestionează activitatea site-ului de video premium Crackle.

În plus, SPT este proprietar al companiei de producţie Embassy Row şi detine parţial canalul de televiziune prin cablu Game show Network (GSN) şi compania naţională de vânzări media, ITN Networks, Inc. Agenţia de vânzări media SPT este una dintre principalele companii naţionale de vânzări media, făcând inventarul comercial al serialelor SPT, precum şi al platformelor digitale SPE din Statele Unite, printre care the Rural Media Group şi DrOz.com.

Exploreaza subiecte similare:

Secrets & Lies, Ryan Phillippe, Juliette Lewis, Barbie Kligman, Private Practice, Stephen Irwin, Cruel Intentions, Crash, Under the Dome, Jess Murphy, Dan Fogler, Hannibal, Blue Lagoon: The Awakening

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 17 februarie 2015 18:05
Il voi urmari cu siguranta ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells