Prima imagine din Jurrasic World 2

de Cristina Grigore în 9 Mar 2017
Pelicula se va lansa în vara lui 2018

Filmările la Jurassic World 2/Untitled Jurassic World Sequel au început, iar realizatorii confirmă acest lucru, într-o postare pe contul oficial de Twitter al filmului, cu o primă imagine incitantă, ce ne aduce alături de scheletele unor dinozauri, dar şi de un personaj nou.

Fetiţa aflată faţă în faţă cu craniul unui triceraptos a fost asociată – potrivit unor informaţii venite de la apropiaţi ai echipei de producţie – unei eroine de numai 9 ani, Laura (aflată, deci, între personajele centrale). Bryce Dallas Howard, care îşi va relua partitura în sequel, a postat recent pe contul de Twitter o imagine a acesteia de la filmări (în galerie, alături de imaginea de la filmări). „Chiar dacă este mică, este neînfricată! Această domnişoară mică, bună, inteligentă şi curioasă m-a inspirat.”, a scris actriţa.

Pe lângă Howard (în rolul managerului parcului, Claire Dearing), îi vom revedea în Jurassic World 2 şi pe Chris Pratt (antrenorul de dinozauri prădători, Owen Grady), dar şi pe B. D. Wong, drept sinstrul doctor Henry Wu – cu şanse mari să fie „piaza rea” a filmului.

Colin Trevorrow, regizorul primului film, se află acum în echipa de scenarişti şi ne avertizează că vom avea parte o aventură mult mai palpitantă şi mai înfricoşătoare decât în primul Jurassic World. „Atunci când revezi Jurassic Park şi scena cu cu T-Rex şi acei copii în maşină – îţi dai seama cât de înfricoşător este momentul; este copleşitor. Cred că înspre asta ne întreptăm. Vrem ca filmul să fie în acest ton.”, a declarat şi J.A. Bayona (The Impossible, A Monster Calls), cel care va sta la cârma sequel-ului.

Jurassic World 2 se va lansa pe 22 iunie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

Untitled Jurassic World Sequel, Jurassic World, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Colin Trevorrow, J.A. Bayona

Alte știri din cinema

Johnny Depp este aproape de faliment. Ce declară actorul

În ultimii 20 de ani, starul ar fi cheltuit în jur de 2 milioane de dolari pe lună, susţine firma ce-i gestionează banii

World War Z 2 va fi regizat de unul dintre cei mai apreciaţi cineaşti de la Hollywood

Continuarea peliculei cu cele mai mari încasări din cariera lui Brad Pitt va fi regizat de David Fincher

Indiana Jones 5, amânat pentru 2020

Află şi datele de lansare ale noului film Star Wars, The Lion King, Frozen 2 şi Wreck-It Ralph 2

Jeff Goldblum va reveni în Jurassic World 2

Untitled Jurassic World Sequel este programat să ajungă în cinematografe în vara lui 2018

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 10 martie 2017 04:02
Atunci când revezi Jurassic Park şi scena cu T-Rex şi acei copii în maşină – îţi dai seama cât de înfricoşător este momentul; este copleşitor. Cred că înspre asta ne îndreptăm. Vrem ca filmul să fie în acest ton.” Dacă asta a zis J.A. Bayona, înseamnă că aşa va fi. Ce mai......... Am văzut asta (în alt fel) în filmul IMPOSSIBLE (2012), cu Tsunami-ul în data de 26 decembrie 2004 din Indonezia .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback