Prima imagine cu eroii din noul Jumanji

de Cristina Grigore în 28 Sep 2016
Nick Jonas stă alături de „The Rock”, gata de aventură

Producţia noului film Jumanji, de care se ocupă, printre alţii, şi Dwayne Johnson, a început luna aceasta în Hawaii (locul unde vor avea loc, în cea mai mare parte, filmările peliculei). O ultimă imagine adăugată de „The Rock” pe contul său de Instagram ni-l prezintă acum pe Nick Jonas (fost star Disney Channel şi membru al formaţiei Jonas Brothers) costumat pentru a face faţă unei aventuri în junglă, celălalt protagonist al filmului, iar comentariul starului este unul măgulitor: „Este un tip grozav, cu o energie pozitivă maximă, extrem de talentat. Va face prăpăd în acest rol…” a scris el.

Regizorul Jake Kasdan, alături de scenariştii participanţi la proiect, va reimagina povestea din Jumanji pentru publicul din zilele noastre, iar filmul este văzut mai degrabă ca o continuare decât un reboot – fapt ce va fi clarificat însă abia când vor apărea mai multe detalii despre film. Unele voci s-au ridicat însă împotriva peliculei – Bradley Pierce, cel care l-a interpretat în producţia originală pe micul Peter, a declarat că, în opinia sa, Robin Williams s-ar fi opus unui rebooz. Johson a ţinut totuşi să menţioneze că va onora, în noul film, memoria legendarului actor, ce i-a dat viaţă lui Alan Parrish.

Jumanji va ajunge în cinematografe pe 28 iulie 2017.

 

Exploreaza subiecte similare:

Jumanji

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 28 septembrie 2016 10:00
Zici ca e o imagine din noul sequel la ”Predator” sau ”Indiana Jones”....:)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells