Pride, Prejudice and Zombies, resuscitat

de Cristina Grigore în 2 Mai 2013
Filmul are acum un regizor ataşat şi o actriţă – fostă Albă ca Zăpada – distribuită în rolul protagonistei

Adaptarea romanului lui Seth Grahame-Smith, Pride and Prejudice and Zombies, pare, în sfârşit, gata de a fi realizată, după aproape trei ani de ştiri de producţie incitante şi obstacole în calea fructificării sale. Potrivit Variety.com, filmul are acum un regizor ataşat – este vorba de Burr Steers (How to Lose a Guy in 10 Days) - iar Lily Collins (Mirror, Mirror)  a primit rolul principal feminin.

Filmul – o combinaţie de umor, dragoste şi lupte cu zombi – beneficiază de o versiune de scenariu imaginată de David O. Russell, însă nu se ştie momentan dacă aceasta va fi şi cea finală. Russell ar fi trebuit să fie iniţial la cârma poducţiei, cu Natalie Portman în rol central, însă amândoi au fost nevoiţi să abandoneze proiectul din cauza unor neconcordanţe în orarul de lucru.

Partiturile din film au fost oferite, până acum, unor nume celebre ale Hollywood-ului, precum Scarlett Johanson, Bradley Cooper, Anne Hathaway, Emma Stone, Mia Wasikovska sau Tilda Swindon, aşa că e de aşteptat ca cei de la Panorama Media şi Darko Entertainment să nu renunţe la acest atu al ofertantei adaptări şi să completeze producţia cu nume celebre.

Să sperăm doar că Steers are talentul necesar pentru a combina cu succes acţiunea şi comedia din această poveste inedită, ce urmează linia intrigii din Mândrie şi Prejudecată, de Jane Austen, cu tânăra şi neliniştita Elizabeth Bennet ca figură centrală. Diferenţa constă în plasarea acţiunii într-o versiune alternativă a Angliei din perioada numită în istoria Marii Britanii Regency Era (începută în 1811), unde zombi cutreierau fără restrişti zonele rurale ale ţării.

Exploreaza subiecte similare:

Pride and Prejudice and Zombies, Burr Steers, How to Lose a Guy in 10 Days, Lily Collins, Mirror Mirror, David O. Russell, Natalie Portman, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Anne Hathaway, Emma Stone, Mia Wasikowska, Tilda Swinton, Pride & Prejudice

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 2 mai 2013 14:34
Lsati-o in sange , astia sunt in stare sa faca si din Pe Aripile vantului ceva cu zombi . Sper sa nu le dau idei
zeno.marin pe 3 mai 2013 21:38
:))). "Pe aripile sangelui".
Myha8 pe 2 mai 2013 23:30
Ce prostie:| au reusit sa denegreze imaginea filmului meu preferat. Serios zombi? Sunt dezamagita, regizorii duc lipsa de idei originale.
Cica, o combinaţie de umor, dragoste şi lupte cu zombi iar rezultatul va fi un premiu la zmeura de aur ! Oribil!

vali17 pe 4 mai 2013 08:15
Nu pot sa cred ca Natalie Portman, una dintre cele mai bune actrite din ziua de azi, chiar a avut in plan sa participe intr-o asemena chiestie (film nu poate fi numit).
Amy9998 pe 31 mai 2013 19:14
Of, ce prostie!
alex_il_fenomeno pe 9 iunie 2013 17:56
Cred ca deja avem ce astepta, un film original si promitator.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells