Premierele săptămânii 8-14 noiembrie 2013

de Ştefan Dobroiu în 8 Nov 2013
Află ce-i de văzut pe marile ecrane din întreaga ţară în acest weekend!

Nu este nicio îndoială cine va urca pe primul loc în topul încasărilor din acest sfârşit de săptămână. Aşa cum a făcut în toate cele 36 de teritorii în care s-a lansat, Thor: Întunericul îşi va adjudeca cea mai înaltă poziţie şi în clasamentul din România. Noi suntem curioşi doar câte zeci de mii de spectatori se vor grăbi să-l vadă pe Thor aliindu-se cu fratele său Loki în noua producţie Marvel şi unde se va clasa noua premieră într-un top al celor mai bune debuturi din 2013.

Thor: Întunericul
Dacă e Thor nu mai e nimic sau aproape nimic! Cinemagia poate să garanteze grandoarea spectacolului vizual oferit de această nouă producţie Marvel, în regia lui Alan Taylor, care aduce pe ecran ceva din spiritul şi tensiunea serialului HBO Urzeala tronurilor. În Thor: Întunericul ajungem să vizităm mai multe dintre Cele nouă tărâmuri, ameninţate acum de dorinţa liderului elfilor întunecaţi, Malekith, de a arunca întregul univers în întuneric. Bineînţeles că Thor nu poate permite asta şi, cu ajutorul neaşteptat al fratelui său Loki (Tom Hiddleston), al iubitei Jane Foster (Natalie Portman) şi al armatelor sale, începe o adevărată odisee pentru salvarea oamenilor, a semenilor săi şi a celorlalte triburi răspândite în Cele nouă tărâmuri. Rămâi în sală până la terminarea genericului, pentru a vedea imagini ce vor face legătura cu producţii Marvel încă nelansate!

Pentru o cronică a filmului, click AICI.

Heli
Suficient de sângeros pentru a primi ratingul Interzis minorilor, această producţie mexicană îşi reprezintă ţara la Oscarurile de la anul şi a impresionat şi la cea mai recentă ediţie a festivalului de la Cannes, regizorul Amat Escalante fiind recompensat cu trofeul pentru Cea mai bună regie.

Heli este personajul care călătoreşte fără bilet prin iadul de pe pământul mexican. Tânăr, dar cap de familie, încearcă să-i ţină pe cei dragi uniţi după ce sora lui, Estela, se îndrăgosteşte de un tânăr cadet, Beto. El se hotărăşte s-o ia de soţie şi să fugă împreună, însă are nevoie de bani. Drogurile confiscate de superiorii săi din armată şi oficial distruse i-ar putea aduce bani buni, aşa că Beto decide să le fure. Consecinţele sunt devastatoare, căci eroii trăiesc într-o lume a drogurilor, a corupţiei şi a cruzimii endemice în care nu poţi supravieţui fără sacrificii.

Pentru o cronică click AICI.

De miercuri pot fi văzute în regim de avanpremieră şi Avocatul/The Counselor, filmul cea mai interesantă distribuţie a sfârşitul de an (Brad Pitt, Penélope Cruz, Javier Bardem, Cameron Diaz, Michael Fassbender), dar şi Păsări libere, animaţia despre doi curcani care călătoresc în timp pentru a-şi scoate semenii din meniul de Ziua Recunoştinţei.

Exploreaza subiecte similare:

Thor: The Dark World, Heli, The Counselor, Free Birds

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 8 noiembrie 2013 11:22
Categoric Thor !
Tyson_Kyd pe 8 noiembrie 2013 17:06
Thor si The Counselor .
Musa.del.Arte pe 8 noiembrie 2013 20:05
The Counselor
wildinthecountry pe 9 noiembrie 2013 09:32
fassy fan ?
chrismechris pe 9 noiembrie 2013 16:36
Amandoua par interesante, dar la Thor sigur ajung.
vladimir84 pe 10 noiembrie 2013 11:01
Heli si The Counselor.
yasmine_kiss pe 10 noiembrie 2013 12:09
Thor is my favorite!!!
Bogdann13 pe 10 noiembrie 2013 12:54
Recenzie thor http://bogdancinefil.blogspot.ro/2013/11/recenzie-thor-dark-world.html :)
alex_il_fenomeno pe 13 ianuarie 2014 21:17
Ambele sunt interesante, inca astept sa le urmaresc.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells