Premierele săptămânii 2-8 mai 2014

de Ştefan Dobroiu în 2 Mai 2014
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Andrew Garfield şi Woody Allen le fac cu mâna românilor de pe ecranul cinematografelor, distrăgându-le atenţia de la distracţiile weekendului (pentru unii dintre noi prelungit) de 1 mai. Chiar dacă încasările anunţate marţi de cinematografe şi distribuitori s-ar putea să fie mai mici decât cele din săptămânile trecute, acest sfârşit de săptămână vine cu primul blockbuster de vară, într-o serie de premiere interesante care transformă luna mai într-una dintre cele mai interesante ale anului.

Iată mai jos recomandările Cinemagia cu privire la premierele acestui sfârşit de săptămână. Consultă programul proiecţiilor de pe site pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de weekend.

Uimitorul Om-Păianjen 2
Uimitorul Om-Păianjen s-a lansat cu mare succes financiar în 2012 şi iată că luna mai debutează cu aşteptatul său sequel. Regizorul Marc Webb plusează la capitolul efecte speciale cu noile aventuri ale lui Spidey (tradus în film Păienjenel), cele mai spectaculoase fiind acelea avându-l în centru pe villain-ul Electro (Jamie Foxx), o extraordinară provocare pentru eroul în costum roş-albastru. Albastrul incandescent al villain-ului este foarte bine pus în valoare de echipa de efecte a filmului, scenariul având grijă să nu ignore şi povestea de dragoste dintre Peter şi Gwen (Emma Stone). Vizionarea de presă la care a luat parte Cinemagia nu a avut inclus pe generic discutata secvenţă de la final, dar proiecţiile cu publicul vor beneficia de acest adaos, prin urmare poate ar fi o idee să zăboveşti în sală pentru a vedea despre ce e vorba.

Fading Gigolo/Gigolo de ocazie
O comedie trăsnită care porneşte de la premisa că John Turturro (şi regizor) se poate culca cu Sharon Stone, Vanessa Paradis şi Sofía Vergara şi să fie plătit cu mii de dolari pentru asta. Sinopsisul filmului ne arată cum Fioravante (Turturro) se hotărăşte să devină un Don Juan profesionist pentru a face rost de banii necesari prietenului său, Murray (Woody Allen). Cu Murray pe post de "manager", cei doi sunt repede prinşi în mrejele amorului şi ale banilor, într-o comedie care explorează nu doar lumea sexului de vânzare, ci şi resorturile romantismului şi ale afecţiunii lipsite de orice interes financiar. Filmul a fost lăudat pentru regia sensibilă a lui Turturro şi pentru replicile savuroase ale lui Woody Allen.

De miercuri pot fi văzute în avanpremieră şi comediile The Other Woman/Cealaltă femeie, cu Cameron Diaz şi Leslie Mann puse pe răzbunare, dar şi Selfie, comedie românească despre trei puştoaice care pleacă la mare în loc să înveţe pentru examenul de bacalaureat.

Exploreaza subiecte similare:

The Amazing Spider-Man 2, Fading Gigolo, Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Fox, John Turturro, Woody Allen, Sharon Stone, Sofía Vergara, Vanessa Paradis

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 2 mai 2014 10:43
Pas.
Dana04 pe 2 mai 2014 11:03
Abia astept sa vad Spider Man 2 :)
AndreBlack pe 2 mai 2014 11:33
The Amazing Spider-Man 2 . Clar !
alex_il_fenomeno pe 16 decembrie 2014 00:41
Spider-Man 2, ce a fost chiar mult mai reusit decat m-as fi asteptat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells