Premierele săptămânii 14-20 iulie 2017

de Ştefan Dobroiu în 14 Iul 2017
Află ce-i de văzut weekend-ul acesta pe marile ecrane!

Avem parte de unul dintre weekend-urile amorţite ale verii, cu doar două premiere pe marile ecrane. Fanii francizei Planeta maimuţelor se vor bucura să afle că finalul trilogiei prequel se ridică la înălţimea aşteptărilor, iar părinţii ar putea veni la cinema alături de cei mai mici membri ai familiei pentru a revizita fantasticul tărâm Oz. Iată mai jos recomandările noastre.

Dar cinefilii care nu vor să îl revadă pe Caesar, liderul maimuţelor, şi care nu au chef nici de o actualizare a aventurilor din Oz vor fi nevoiţi să apeleze la premiere mai vechi pentru a se distra la cinema. Două dintre cele mai atractive soluţii ar putea fi Spider-Man: Homecoming şi Baby Driver.

Citeşte şi despre celelalte premiere din luna iulie, o nouă lună de vară plină de blockbustere.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Planeta Maimuţelor: Războiul/War for the Planet of the Apes
După Invazia (2011) şi Revoluţie (2014), iată că trilogia prequel se termină cu Războiul, o confruntare între comunitatea de maimuţe condusă de Caesar (Andy Serkis) şi soldaţii conduşi de nemilosul Colonel (Woody Harrelson). Filmul lui Matt Reeves discută convingător despre umanitate, responsabilitatea de a fi lider, compromisuri şi trădare, fără să uite să ofere publicului un spectacol demn de un blockbuster de vară. Faptul că, în confruntarea dintre maimuţe şi oameni ţii cu cele dintâi, spune multe despre oameni, filmul arătând şi că pentru fiinţele umane războiul şi genocidul sunt o soluţie mai facilă decât pacea şi negocierea. Chiar dacă face nişte alegeri bizare şi oferă nişte soluţii leneşe şi neverosimile în convenţiile scenariului, noul film Planeta maimuţelor merită din plin să fie văzut la cinema.

Cronica noastră, aici.

Fantastica aventură din Oz/Fantastic Journey to Oz
Distribuitorul Vertical Entertainment continuă seria de animaţii ruseşti inspirate de cele mai populare cărţi şi destinate celor mai mici dintre spectatori. De această dată avem parte de o actualizare a aventurilor din Oz, cu nepoata lui Dorothy vizitând tărâmul în care bunica ei a provocat o adevărată revoluţie. Leul, Omul de Tinichea şi Sperietoarea de ciori revin în această aventură care ar putea să îi înveţe pe cei mici importanţa prieteniei şi faptul că unul a te lăsa pe mâna celor apropiaţi poate fi unul dintre cele mai eliberatoare sentimente.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

War for the Planet of the Apes, Fantastic Journey to Oz, Spider-Man: Homecoming

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells